EMBA University of Hull Cluj, la a doua generatie de absolventi

Responsabilitate & implicare sociala 2018-07-12
EMBA University of Hull Cluj, la a doua generatie de absolventi

A doua generatie EMBA University of Hull va absolvi astazi cursurile scolii de business 100% britanice din Cluj-Napoca, in cadrul unei ceremonii organizate in Hull, Marea Britanie. Evenimentul va putea fi urmarit live pe pagina de Facebook a programului, incepand cu ora 18.30. In noiembrie a.c. va avea loc o ceremonie similara in Romania.

 

“Dupa doi ani de munca, studentii nostri termina cursurile programului 100% britanic din Cluj-Napoca. Este o mare placere sa ii insotesc la ceremonia lor de absolvire din Hull, Marea Britanie. In contextul acesta festiv, merita sa ii aplaudam pentru efortul depus pentru a ajunge in acest punct. Am fost foarte bucuros sa vad cat de mult au crescut si astept sa vad cum isi vor continua parcursul profesional. In numele echipei din Cluj-Napoca si a celei de la The University of Hull, le transmitem ca suntem foarte mandri de studentii din a doua generatie a EMBA si vom face tot posibilul sa-i sustinem si de acum inainte. Felicitari tuturor!” – declara Dr. Andrew Taylor, Directorul Programului EMBA.

 

Programul EMBA este acreditat international de The Association of MBAs si de The Association to Advance Collegiate Schools of Business si este organizat pe 12 module, timp de doi ani de zile. Unul dintre module a fost desfasurat in Marea Britanie, la The University of Hull, Marea Britanie. 

 

In Cluj-Napoca, scoala de business 100% britanica a fost lansata in 2015,  printr-un parteneriat intre The University of Hull, Universitatea Babes-Bolyai, Banca Transilvania si Electrogrup.

 

FISIERE MULTIMEDIA    

               

                                           

         
 

Generatia a doua de absolventi 

Download

  Dr Andrew Taylor, Directorul programului
Download