Eveniment BT Club: “Antreprenori pe scena. Pentru studenti”, invitat Iulian Stanciu

Comunicat de presa 2015-02-27
Eveniment BT Club: “Antreprenori pe scena. Pentru studenti”, invitat Iulian Stanciu

BT Club si Banca Transilvania organizeaza o noua editie a evenimentului Antreprenori pe scena. Pentru studenti, iar invitatul special este Iulian Stanciu, director general eMAG. Evenimentul va avea loc in Cluj-Napoca, in 6 martie a.c., de la ora 17, in Aula Magna a Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor. La astfel de intalniri, organizate pana acum in Cluj-Napoca si in Bucuresti, este invitata cate o personalitate dintr-un anumit domeniu.

 

Iulian Stanciu, desemnat “Cel mai admirat CEO din Romania”, in 2014, de comunitatea de business autohtona si de BusinessMagazin, le va vorbi invitatilor despre povestea eMAG. Moderatorul intalnirii va fi Tiberiu Moisa, Director General Adjunct Retea si Business Development in cadrul Bancii Transilvania si Presedinte al BT Club.

 

Inscrierea la eveniment se realizeaza online: http://btclub.ro/

 

Participantii la evenimentele "Antreprenori pe scena. Pentru studenti" au mai avut ocazia pana acum sa ii intalneasca pe: Moise Guran – jurnalist, Mugur Ciumageanu – Psihoterapeut, Sergiu Biris – fondatorul siteurilor Trilulilu si Zonga, Octavian Radu – fondator RTC Holding, Tudor Giurgiu – regizor si producator si Andrei Postoaca – fondator si CEO al companiei Clintelica.