Stiri

FinTech-ul Pago ofera posibilitatea de a face donatii catre ONG-uri, din septembrie. Call to action

Informatii campanie2019-07-09
FinTech-ul Pago ofera posibilitatea de a face donatii catre ONG-uri, din septembrie. Call to action

 

Pago – aplicatia destinata gestionarii si platii facturilor de utilitati, incarcarii electronice a cartelelor preplatite si incheierii de asigurari – pregateste pentru luna septembrie o functionalitate noua in cadrul aplicatiei, destinata donatiilor catre ONG-uri, fara comisioane. Lansarea are sustinerea Bancii Transilvania, Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile si a Fundatiei Comunitare Bucuresti.

 

In aceasta perioada (8 iulie – 4 august) este in derulare o etapa de selectie a 15 ONG-uri care vor fi prezentate in aplicatie si catre care se vor putea face donatii.

 

Functionalitatea Doneaza cu Pago

  • Optiunea va putea fi folosita atat de utilizatorii Pago, cat si de persoanele care doresc sa faca donatii online, fara a necesita descarcarea aplicatiei.
  • Utilizatorii Pago vor putea dona inclusiv punctele electronice Pago, primite ca recompensa pentru diverse actiuni in aplicatie. Acestea se pot transforma automat in bani.
  • Donatorii vor fi informati periodic despre progresele proiectelor pentru care au donat si modul in care au fost folositi banii.

 

Call to action pentru ONG-uri

  • ONG-urile infiintate de minimum un an si cu activitate in ultimele opt luni au posibilitatea sa se inscrie online, pe siteul Pago, pana in 4 august a.c., sa incat in urma selectiei sa se poata numara printre cele 15 ONG-uri care vor fi prezentate in aplicatie si catre care vor putea fi facute donatii
  • Perioada de aplicatii va fi urmata de etapa de jurizare si de cea finala, care va consta in votul publicului. Juriul este format din 10 persoane din companii si institutii.
  • Regulamentul campaniei de inscriere poate fi consultat aici.

 

Pago a ajuns la peste 1 milion de facturi platite in aplicatie si are peste 100.000 de utilizatori activi.

 

Povestea Banca Transilvania – Pago a inceput in octombrie 2017, cand BT Investments, companie a Grupului Financiar BT, a devenit actionar al companiei Timesafe, dezvoltatorul Pago. Pentru BT a insemnat intrarea in domeniul FinTech. Proiectul este dezvoltat in parteneriat cu Banca Transilvania si Mastercard.

 

Editor: Laura Petrehus, Director Adj. Comunicare & PR, Banca Transilvania

Categorii stiri

 

BT in Social Media

Contact pentru presa

0264 308028
*8028
(din retelele Telekom, Vodafone si Orange)