Fondurile de investitii pot fi tranzactionate simplu, online, prin BT24 Internet Banking si Mobile Banking

Comunicat de presa 2015-04-16
Fondurile de investitii pot fi tranzactionate simplu, online, prin BT24 Internet Banking si Mobile Banking

Clientii BT persoane fizice care folosesc BT 24 Internet Banking si Mobile Banking pot efectua inclusiv operatiuni cu fonduri BT Asset Management (BTAM), direct din contul BT24.

 

Prin BT24 se pot realiza toate operatiunile necesare gestionarii contului BTAM, precum: cumparare si vanzare unitati de fond, vizualizare solduri si extrase de cont, confirmare operatiuni si vizualizarea prospectelor de emisiune. Deschiderea unui cont BT Asset Management se realizeaza simplu si rapid, in orice sediu al Bancii Transilvania din tara, pe baza unui act de identitate.

 

BTAM  face parte din Grupul Financiar Banca Transilvania, este o companie specializata in administrarea fondurilor de investitii cu peste 31.000 de clienti si mai mult de 1.6 miliarde de lei in administrare, ocupand locul 5 in topul administratorilor de fonduri din Romania.

 

BT24 Internet Banking si Mobile Banking ofera acces rapid si non-stop, in conditii de securitate maxima, la conturile proprii, precum si la o gama vasta de operatiuni bancare si financiare: transferuri intre conturile proprii, vizualizarea soldului, plati de utilitati, transferuri nationale sau internationale sau schimburi valutare. In plus, prin intermediul aplicatiei se pot realiza tranzactii Western Union,  constituire si lichidare depozite, reincarcarea de conturi preplatite de telefonie mobila, tranzactionarea prin intermediul BT Capital Partners si  tranzactionarea fondurilor de investitii prin intermediul BTAM.