Stiri

Horia Ciorcila, Banca Transilvania: Vom avea o atitudine proactiva si de sustinere pentru companii si pentru clientii creditati pentru ca acum solidaritatea a devenit obiectivul principal

INFO-COVID2020-03-16
Horia Ciorcila, Banca Transilvania: Vom avea o atitudine proactiva si de sustinere pentru companii si pentru clientii creditati pentru ca acum solidaritatea a devenit obiectivul principal


“Vom face totul pentru binele romanilor, al economiei si al Romaniei. Vom avea o atitudine proactiva si de sustinere pentru companii si pentru clientii creditati pentru ca acum solidaritatea a devenit obiectivul principal.


Vom gasi impreuna cu clientii nostri persoane fizice si IMM-uri cele mai bune solutii pentru a iesi din impas, pentru a-i ajuta sa isi relanseze activitatea imediat ce contextul o va permite. Este o situatie noua si unica, iar noi vrem sa ajutam. Trebuie sa avem cu totii un interes comun: bunul mers al Romaniei de azi, dar si de maine. 


Avem resursele necesare, iar echipele noastre au experienta, sunt dedicate si implementeaza acum diferite formule de sprijin pentru clientii care au credite. Prin felul lor, antreprenorii sunt capabili sa gaseasca solutii in orice context, insa este o situatie unica. 


Un mare semn de apreciere avem pentru toti angajatii nostri care s-au mobilizat si isi aduc contributia. 


Ii admiram si respectam pe cei care sunt in linia intai: personalul medical - doctori si asistenti - si oamenii care mentin deschise serviciile de care avem nevoie. 


Multumim tuturor celor care muncesc pentru binele celorlalti. Este interesul tuturor ca economia Romaniei sa fie sustinuta de catre stat, banci si de oricine o poate face”.  


Horia Ciorcila, Presedinte Consiliul de Administratie, Banca Transilvania


Declaratie acordata Ziarului Financiar in 16 martie 2020
     
                                              

Categorii stiri

 

BT in Social Media

Contact pentru presa

0264 308028
*8028
(din retelele Telekom, Vodafone si Orange)