Incep inscrierile la EMBA-ul 100% britanic din Cluj-Napoca pentru cea de a treia generatie de cursanti

Comunicat de presa 2016-10-11
Incep inscrierile la EMBA-ul 100% britanic din Cluj-Napoca pentru cea de a treia generatie de cursanti

EMBA University of Hull, scoala de business 100% britanica din Cluj-Napoca, a dat startul inscrierilor pentru cea de a treia generatie de cursanti. Cursurile incep in luna februarie 2017, sunt grupate in 12 module sustinute in Cluj-Napoca de profesori de la University of Hull si dureaza doi ani. EMBA-ul a fost lansat in februarie 2014 printr-un parteneriat intre mediul universitar si cel de business, dintre Universitatea Babes-Bolyai, University of Hull, Banca Transilvania si Electrogrup.

 

Detalii:

  • Conditiile de admitere la EMBA University of Hull sunt urmatoarele: minim trei ani de experienta in management, dupa terminarea facultatii; rezultate foarte bune la licenta si atestat de limba engleza (Cambridge, IELTS, PTE Academic sau Lingua – Business English).
  • Inscrierea la EMBA University of Hull consta in doua etape. Mai intâi este necesara trimiterea urmatoarelor documente pe adresa office@ubbee.ro: formular de inscriere, semnat si scanat, formular care se gaseste pe siteul EMBA/Admitere; doua recomandari; CV; copie dupa atestatul/certificatul de limba engleza; un eseu care sa cuprinda, in 200 de cuvinte, detalii despre asteptarile de la acest program, argumentele alegerii studierii la EMBA si cele ale alegerii scolii de business 100% britanice. A doua etapa a admiterii este un interviu.
  • Investitia in aceste studii este de 7.500 euro/an, suma care poate fi achitata in rate, Banca Transilvania având o oferta in acest sens.
  • In prezent, aproape 60 de persoane studiaza in Cluj-Napoca la aceasta scoala de business, formând primele doua generatii de cursanti ai EMBA University of Hull.
  • Diploma de absolvire a EMBA-ului University of Hull este internationala, acordata de University of Hull. 
  • EMBA University of Hull este acreditat international de AMBA (The Association of MBAs) si de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business).

 

Detalii de contact pentru inscrierea la EMBA University of Hull: 0747.752.825, 0264.590.992, office@ubbee.ro.