Incep inscrierile la EMBA-ul 100% britanic din Cluj

Comunicat de presa 2014-10-29
Incep inscrierile la EMBA-ul 100% britanic din Cluj

Persoanele care doresc sa studieze la EMBA-ul 100% britanic lansat in aceasta toamna in Cluj-Napoca se pot inscrie incepand cu 29 octombrie.

 

 EMBA-ul este acreditat international de AMBA (The Association of MBAs) si de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business), de cea din urma beneficiind doar 5% dintre cele 13.000 de scoli MBA din lume. Este un program lansat prin colaborarea dintre reprezentanti ai mediului universitar si ai celui de business, si anume Universitatea Babes-Bolyai, University of Hull (Marea Britanie), Banca Transilvania si Electrogrup.

 

 „Pentru cei care si-au stabilit obiective îndraznete in cariera, aceasta scoala internationala de business este etapa potrivita. Ii astept la cursuri pe toti acei care stiu ca, pe langa talent, experienta si aptitudini, educatia de business ii va ajuta sa faca parte dintr-o generatie noua si diferita de lideri, care va face diferenta”. Cu aproape 20 de ani de experienta in calitate de consultant in management, Andrew Taylor a lucrat atat in Europa, cat si in Canada, pentru multinationale precum   Coca-Cola, Deloitte, PwC, Orange, Vodafone, Holcim etc. Are un doctorat in dreptul proprietatii individuale si conflicte de mediu, obtinut la Universitatea Cardiff din Tara Galilor. Se numara, de asemenea, printre alumni University of Hull.

 

Pentru a urma cursurile EMBA-ului este necesara indeplinirea urmatoarelor cerinte: minim trei ani experienta, rezultate foarte bune la licenta si atestat de limba engleza sustinut la UBB  sau atestat de limba engleza la nivelul IELTS, TOEFL 575 sau 90 de puncte pentru testul sustinut prin internet. Investitia in aceste studii este de 7.500 euro/an, suma care poate fi achitata in rate, Banca Transilvania avand o oferta dedicata. Durata scolii de business este de 2 ani, iar programul este organizat pe 12 module, dintre care unul va avea loc in Marea Britanie.

 

Admitere in 6 paai

Pentru inscrierea la EMBA este necesara trimiterea urmatoarelor documente pe adresa office@ubbee.ro: formular de inscriere, semnat si scanat, formular care se gaseste pe siteul EMBA/Admitere; doua recomandari; CV; copie dupa atestatul/certificatul de limba engleza; un eseu care sa cuprinda, in 200 de cuvinte, detalii despre asteptarile de la acest program, argumentele alegerii studierii la EMBA si cele ale alegerii scolii de business 100% britanice. O etapa ulterioara este interviul – telefonic sau fata in fata.

 

Experienta 100% britanica in Cluj-Napoca

Scoala de business incepe in 21 februarie 2015. Cursurile vor avea loc in Cluj-Napoca, la Universitatea Babes-Bolyai si vor fi sustinute de profesori de la University of Hull. Curricula, stilul de predare si de examinare sunt in stil britanic, dupa modelul scolilor de business deschise in decurs de 20 de ani de University of Hull în Hong Kong, Singapore, Bahrain si Oman. Pentru absolvirea EMBA-ului este, de asemenea, necesara sustinerea unei disertatii. Diploma de absolvire este internationala, acordata de University of Hull. Detaliile de contact in vederea inscrierii la EMBA sunt urmatoarele: UBB Executive Education: 0747.752.825, 0264.590.992, office@ubbee.ro.