#Initiativa: Din respect pentru medici, #JurSafiuOm

INFO-COVID 2020-03-27
#Initiativa: Din respect pentru medici, #JurSafiuOm

 

Zi de zi, de 12 ani facem tot posibilul sa ii ajutam pe cei aproape 50.000 de medici care lucreaza cu BT sa isi indeplineasca visele. Cum sa nu fim alaturi de ei si acum, la greu?

 

Pana acum BT a reusit sa se implice cu aproape 680.000 de euro pentru a ajuta romanii, medicii si spitalele din Romania in lupta contra Covid-19, iar informatii in timp real despre ce am facut impreuna cu parteneri de suflet pot fi urmarite aici.

 

Ne-am gandit si la altceva, de suflet: sa transformam vocile romanilor intr-un mesaj de multumire pentru medici, pentru efortul si dedicarea lor in aceasta perioada fara precedent. Vrem sa le aratam la unison respectul si solidaritatea noastra.

 

Pe de o parte, sunt medicii, care respecta Juramantul lui Hipocrate si pun oamenii si sanatatea lor pe primul plan. Pe de alta parte, a venit momentul ca noi, romanii, sa facem un juramant fata de medici, unul al responsabilitatii pentru ca sanatatea lor e sanatatea noastra, a tuturor.  Este felul nostru de a arata ca ne gadim la ei si la cei din jurul nostru ca la propria familie: Ma angajaz solem sa fiu responsabil. Ofer medicilor respectul si recunostinta mea. Sanatatea lor este sanatatea mea. Fac tot ce imi sta in putinta sa iau toate masurile de preventie necesare: ma spal cat mai des pe maini, nu ies din casa decat este neaparat nevoie, ma angajez solemn sa fiu constient si demn. Aleg sa ma informez doar din surse oficiale. Nu distribui stiri false. Nu intru in panica. Cei din jurul meu sunt fratii si surorile mele. Ajut comunitatea cu tot ce pot. Inainte de a ma gandi la mine, ma voi gandi la binele tuturor. Nu voi ingadui ca libertatea mea sa le faca vreun rau celorlalti. Ma angajez solemn sa fiu om. Jur sa fiu om.

 

Da mesajul acesta mai departe, mai departe, mai departe. Multumim.

 

Update [3 aprilie 2020]: Tot din respect pentru clientii nostri medici: au prioritate atunci cand apeleaza la echipa noastra de Call Center (0264 30 80 28).

 

#CurajRomania