Inscrieri la EMBA-ul 100% britanic din Cluj-Napoca. Deadline: 17 februarie

Comunicat de presa 2016-01-22
Inscrieri la EMBA-ul 100% britanic din Cluj-Napoca. Deadline: 17 februarie

Persoanele care doresc sa studieze in Cluj-Napoca la EMBA University of Hull se pot inscrie pana in data de 17 februarie a.c. Cursurile EMBA University of Hull vor incepe la finalul lunii februarie a.c.

 

Cei admisi pana acum in a doua generatie de cursanti la EMBA University of Hull lucreaza in inginerie, banking, brokeraj, IT, medicina, resurse umane, telecomunicatii, etc., iar media de varsta este de 34 de ani.

 

University of Hull este in top 200 cele mai importante universitati din lume, conform Times Higher Education.

Scoala de business se desfasoara pe parcursul a doi ani, iar cursurile sunt organizate pe 12 module, dintre care unul are loc in Marea Britanie. Diploma de absolvire este internationala, acordata de University of Hull. EMBA-ul este acreditat de AMBA (The Association of MBAs) si de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business), de cea din urma beneficiind doar 5% dintre cele 13.000 de scoli MBA din lume.

 

Dr. Andrew Taylor, director al Programului EMBA, declara: "Programul Hull University are reputatia de a fi un mediu propice pentru ca profesionistii in afaceri sa creasca. Este recunoscut la nivel global, iar cursurile sunt predate de profesori din Marea Britanie in Cluj-Napoca. Va aseptam pe toti cei care doriti sa faceti un pas decisiv in cariera si in dezvoltarea calitatilor antreprenoriale”.

 

Cerinte pentru inscriere si admitere la EMBA University of Hull

Pentru inscrierea la EMBA University of Hull este necesara indeplinirea urmatoarelor cerinte:

  • minim trei ani de experienta;
  • rezultate foarte bune la licenta;
  • atestat de limba engleza, sustinut la Centrul Lingua sau atestat de limba engleza IELTS.

 

Pentru inscrierea la EMBA University of Hull, cerinta este trimiterea urmatoarelor documente pe adresa office@ubbee.ro, iar 0 etapa ulterioara este interviul:

  • formular de inscriere, semnat si scanat, care se gaseste pe siteul EMBA/Admitere (www.ubbee.ro);
  • doua recomandari;
  • CV;
  • atestatul/certificatul de limba engleza;
  • un eseu care sa cuprinda, in 200 de cuvinte, detalii despre asteptarile de la acest program, argumentele alegerii studierii la EMBA University of Hull si cele ale alegerii scolii de business 100% britanice.

 

Experienta 100% britanica in Cluj-Napoca

Cursurile EMBA University of Hull sunt sustinute de profesori de la University of Hull si sunt organizate la Universitatea Babes-Bolyai. Curricula, materialul didactic, stilul de predare si de examinare sunt ale scolilor de business University of Hull, model experimentat cu suscces pe parcursul a 20 de ani si pe alte piete: in Europa, respectiv  in Hong Kong, Singapore, Bahrain si Oman. 

 

Primele cursuri la EMBA University of Hull au inceput in februarie 2015. Programul a fost lansat prin colaborarea dintre reprezentanti ai mediului universitar si ai celui de business, Universitatea Babes-Bolyai, University of Hull, Banca Transilvania si Electrogrup.

 

Universitatea Babes-Bolyai Executive Education