KidCONT, contul BT care creste odata cu copiii

2014-03-20

KidCONT, produsul Bancii Transilvania dedicat parintilor, pentru a economisi pentru  copii, are acum platforma online (www.kidcont.ro) si o componenta de educatie financiara.

 

"KidCONT vine cu o premiera pe piata din Romania, si anume posibilitatea de a fi alimentat cu ajutorul cardului, prin platforma online a produsului. Este vorba atat de carduri emise de Banca Transilvania, cat si de alte banci, asa incat depunerea sa fie cat mai facila. Desigur, sunt si alternative, in acest sens: BT24 Internet Banking sau unitatile bancii noastre" – declaraGabriela Nistor, Director General Adjunct - Retail Banking in cadrul Bancii Transilvania.

 

KidCONT este un depozit in lei sau in euro, cu acumulare si cu capitalizare anuala a dobanzii, constituit de parinte, pe numele copilului, pe o perioada cuprinsa intre 1 an si 18 ani. Suma minima necesara pentru deschiderea unui astfel de cont este de 500 lei, respectiv de 100 euro, iar dobanda este de 4% / an pentru economiile in lei si de 2,25% / an pentru cele in euro, calculata inca din prima zi. Este necesar ca depozitul sa fie constituit de parintele copilului, iar depunerile se pot face inclusiv de catre alte persoane.

 

Prin noile facilitati ale produsului KidCONT, Banca Transilvania si-a propus sa contribuie, inclusiv prin intermediul acestuia, la formarea unui comportament de economisire al parintilor si la educatia financiara a copiilor. Comunicarea KidCONT este ludica si prietenoasa, cu personaje – printre care si Zanul BT - pregatite sa insoteasca parintii si copiii in aventura economisirii.

 

Vezi infografic