Obiective depasite la BT Private Banking: +16% numar de clienti si +15% resurse gestionate fata de anul trecut

Comunicat de presa 2014-12-19
Obiective depasite la BT Private Banking:  +16% numar de clienti si +15% resurse gestionate fata de anul trecut

Divizia Private Banking a Bancii Transilvania si-a depasit obiectivele stabilite pentru acest an, avand cu 16% mai multi clienti si cu aproape 15% mai multe resurse gestionate, In comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut. Tinta a fost de 10% crestere In 2014, pentru ambele categorii.

 

Acest an a insemnat pentru BT Private Banking, de asemenea, investitii in amenajarea unui sediu nou, o vila aflata pe strada Jean Monnet, In Bucuresti.

 

Detalii:

  • In prezent, aproape 3.000 de clienti Private Banking lucreaza cu Banca Transilvania, avand resurse de peste 570 milioane euro.
  • Noul sediu BT Private Banking din Bucuresti confera un cadru modern, destinat consilierii clientilor. Pentru clientii iubitori de arta, in cadrul locatiei bancii sunt expuse lucrari ale unor artisti contemporani cu recunoastere inclusiv internationala.
  • In acest an, Banca Transilvania a extins serviciile de Private Banking, pe langa Bucuresti si Cluj, in alte patru zone: Constanta, Brasov, Timisoara si Oradea.
  • Clientii BT Private Banking sunt ce cei care au la Banca Transilvania disponibilitati de peste 100.000 euro sau echivalent. De asemenea, sunt persoanele care investesc sume semnificative in companiile care fac parte din Grupul Financiar Banca Transilvania, cum sunt BT Asset Management sau BT Capital Partners, dar si clientii cu carduri premium sau cu imprumuturi mari la BT.
  • Obiectivele BT Private Banking pentru 2015 sunt ambitioase: crestere de peste 10% privind numarul de clienti, respectiv de peste 10% in ceea ce priveste resursele atrase. Anul viitor va fi amenajat inclusiv in Cluj-Napoca un sediu Private Banking, aproape de Sediul Central BT.