Ömer Tetik, Bancherul Anului celor 25 de ani de Piata Financiara

Comunicat de presa 2020-12-08
Ömer Tetik, Bancherul Anului celor 25 de ani de Piata Financiara

Ömer Tetik, CEO Banca Transilvania, a fost desemnat Bancherul Anului celor 25 de ani de Piata Financiara. Ömer Tetik face parte din echipa bancii din anul 2013, iar sub coordonarea sa Banca Transilvania a ajuns liderul pietei bancare. In Romania este din anul2000, cand a venit ca vicepresedinte adjunct la Finansbank. Ulterior, la Credit Europe Bank (ex Finansbank) a ajuns, in 2010, vicepresedinte si, ulterior, presedinte.

 

“Am avut norocul sa am peste tot colegi si sefi foarte buni. Sunt multi bancheri si banci care merita aceste premii pentru ca facem parte dintr-un sector important, performant, care a trecut prin multe si toti am fost parteneri de calatorie intr-un an greu, dar speram ca vin si zile mai bune. Ma bucur ca Banca Transilvania are un asa impact in economie si in comunitate. Sigur ca suntem onorati de aceste premii si multumesc echipei pentru ca impreuna construim povestea aceasta frumoasa in banking” – a declarat Ömer Tetik la evenimentul organizat de Piata Financiara cu ocazia celor 25 de ani de existenta, organizat in 7 decembrie a.c.

 

La acelasi eveniment, Banca Transilvania a primit premiul Banca Anului, iar BT Asset Management, Premiul pentru performanta fondului BT Index Romania ROTX.