Omer Tetik, directorul general BT, „Managerul Anului 2014”

Comunicat de presa 2014-11-25
Omer Tetik, directorul general BT, „Managerul Anului 2014”

Omer Tetik, directorul general BT, „Managerul Anului 2014”

 

Directorul General al Bancii Transilvania, Omer Tetik, a fost desemnat Managerul Anului 2014 de catre publicatia online wall-street.ro, pe baza unei jurizari interne si externe. Premiul a fost primit in cadrul Galei Wall-street, organizata in Bucuresti, in 24 noiembrie a.c.

 

Cu aceasta ocazie, mesajul CEO-ului BT a fost urmatorul: „Nu exista manager bun fara o echipa buna. Dupa parerea mea, echipa anului este echipa Bancii Transilvania. Sunt bucuros si onorat sa fac parte din ea”.

 

Omer Tetik este directorul general al Bancii Transilvania din iunie 2013. In cei 18 ani de experienta, a ocupat functii in domeniul bancar in Romania, Turcia si Rusia. Si-a inceput cariera la Finansbank, in Istanbul, ca Dealertrezorerie. A continuat ca Executive Manager Trezorerie la Finansbank Moscova si ca Presedinte al Finans Securities Bucuresti. In cadrul Credit Europe Bank Romania a indeplinit functia de Executive Manager si, ulterior, de Vicepresedinte in cadrul Diviziei Trezorerie; Vicepresedinte al Diviziei Retail Banking, Prim-Vicepresedinte, iar din 2010 a fost CEO al acestei banci. Este cetatean roman, de origine turca si este nascut in Germania. A absolvit Faculty of Economics - Middle East Technical University din Ankara si vorbeste fluent 4 limbi, inclusiv romana.