Plata cu cardurile VISA de la BT aduce premii saptamanale si bilete la finala Cupei Mondiale FIFA 2014

Informatii campanie 2014-04-07

Platile cu cardurile VISA de la Banca Transilvania, efectuate in perioada 1 aprilie – 12 mai a.c., aduc premii. Este vorba de 6 premii saptamanale, fiecare constand intr-un SONY LED Smart TV 3D, Full HD, 107 cm, respectiv  marele premiu, o excursie pentru doua persoane la finala campionatului mondial de fotbal, din Brazilia.Fiecare cumparatura cu cardul VISA inseamna cate o inscriere la aceasta promotie si, prin urmare, o sansa in plus la tragerea la sorti.

 

Sunt luate in considerare platile la POS sau pe Internet, cu un card VISA, indiferent de suma, in Romania, cat si in strainatate. Promotia nu se refera si la ridicarile de numerar de la ATM sau platile utilitatilor prin bancomat.

 

Campania se adreseaza persoanelor fizice, juridice si persoanelor fizice autorizate care au card VISA de la Banca Transilvania, si anume: Visa Electron, Visa Electron Euro<26, Visa Platinum, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Visa Centrofarm-BT, Visa Business Electron, Visa Business Silver, Visa Business Gold, Visa Business Silver (Business Credit Card), Visa Business Gold (Business Credit Card).

 

Conditiile principale ale promotiei sunt urmatoarele:

  • varsta minima: 18 ani, impliniti la data inceperii promotiei (1.04.2014);
  • castigatorul trebuie sa fie titularul unui card VISA emis de Banca Transilvania, indiferent de moneda cardului.

 

Detalii premii:

  • 6 premii saptamanale: fiecare constand intr-un SONY LED Smart TV 3D, Full HD, 107 cm. Tragerea la sorti are loc saptamanal.
  • Marele Premiu: o excursie pentru doua persoane, la finala Cupei Mondiale FIFA 2014, din Brazilia (pentru castigator si o persoana desemnata de acesta), in perioada 9 iulie-15 iulie a.c., incluzand: cazare 5 zile/4 nopti in Rio de Janeiro, pe vasul de coaziera MSC Divina; Meet-and-greet la aeroport in Rio de Jainero; Bilet avion Bucuresti- Rio de Janeiro-Bucuresti; Transfer de la terminalul din aeroportul din Rio de Jainero; Activitati de grup; Masa; 2 bilete la meciul din finala Campionatului Mondial de fotbal de la Rio de Jainero; Un card Visa cu 400 USD diurna/excursie. Tragerea la sorti pentru acest premiu va avea loc in data de 20 mai a.c.

 

Linkuri:

Regulament campanie:http://www.visa.ro/taramul-de-aur/promotii/cupa-mondiala-2014/regulament

Pagina campanie, site BT: http://www.bancatransilvania.ro/promotii/

Pagina campanie, site VISA: www.visa.ro/taramuldeaur