0%

Platforma interna BT ONE, bazata pe tehnologia dezvoltata de FLOWX.AI, permite Bancii Transilvania sa inroleze clientii persoane fizice in 5 minute si clientii companii in 15 minute

27 iunie 2022 Timp de citire 4:00 minute

  • Echipa tehnica a Bancii Transilvania a dezvoltat platforma interna BT ONE, folosita de angajati pentru deschiderea de conturi si relationare cu clientii.
  • Tehnologia no-code/full-code FLOWX.AI, care sta la baza dezvoltarii BT ONE, permite bancii sa dezvolte constant si rapid functionalitati noi, cu o cadenta de 2-4 saptamani.
  • Peste 2.500 de angajati ai Bancii Transilvania folosesc zilnic BT ONE.

Echipa tehnica a Bancii Transilvania a lansat, in mai putin de un an, zece functionalitati esentiale pentru managementul clientilor. Rapiditatea dezvoltarii platformei interne BT ONE, care sta la baza platformei folosite de angajatii BT pentru deschiderea de conturi si relationarea cu clientii, este determinata de tehnologia inovatoare no-code/full-code FLOWX.AI.

Banca Transilvania, prin echipa sa tehnica, a dezvoltat, adoptat si scalat tehnologia FLOWX.AI pe sistemele existente. Este o platforma cloud-native, care permite bancii sa-si creasca permanent agilitatea, transpusa mai ales in viteza de raspuns in relatia cu clientii. Reprezinta, de asemenea, solutia principala folosita de BT pentru transformarea digitala a proceselor interne.

Platforma si dezvoltarile sale au efecte pozitive atat asupra angajatilor bancii, cat si asupra clientilor:

  • Pentru angajati inseamna simplificarea activitatii, prin reducerea numarului de aplicatii utilizate zi de zi, respectiv prin cresterea vitezei in servirea clientilor.
  • Pentru clienti reprezinta mai ales simplificare si rapiditate deoarece permite Bancii Transilvania sainroleze clientii persoane fizice in 5 minute (inclusiv activarea unui abonament), respectiv clientii companii in 15 minute (inclusiv activarea pachetului  , care este o optiune de servicii de cont curent), timpul  necesar inrolarii clientilor fiind redus semnificativ. In medie, platforma are impact pozitiv asupra a peste 100.000 de clienti BT, in fiecare zi.

“Platforma BT ONE este parte a strategiei pe termen lung a bancii noastre, de modernizare tehnologica a infrastructurii care deserveste reteaua de unitati. Aceasta investitie contribuie la cresterea productivitatii si eficientei operationale, asigurand securitatea operatiunilor prin intermediul aplicatiilor informatice, afirma Mariana Chindris, Director Executiv Tehnologie, Banca Transilvania.

“Sunt entuziasmat sa vad rezultate de business livrate de clientii nostri care adopta tehnologia FLOWX.AI. In societatea moderna, dezvoltarea de software enterprise este una dintre ariile care consuma cele mai multe resurse, de multe ori cu rezultate mult sub efortul si bugetele investite.  Parteneriatul cu Banca Transilvania a fost, inca de la inceput, ceea ce ne-a dat incredere in misiunea pe care o avem ca echipa FLOWX.AI - sa aducem sustenabilitate in dezvoltarile digitale in enterprise si sa transformam vietile oamenilor care sunt angajati si clienti ai companiilor mari din jurul nostru, declara Ioan Iacob, cofondator si CEO FLOWX.AI.

Platforma FLOWX.AI aduce o suita moderna de solutii digitale pentru banci si companii de asigurari, bazate pe o tehnologie revolutionara, care permite dezvoltarea eficienta de produse digitale moderne in companiile de servicii financiare. Folosind suita FLOWX.AI, bancile, societatile de asigurari si companiile enterprise pot sa lanseze in doar cateva saptamani experiente digitale omnichannel care unificasi refolosesc sistemele existente, putand, ulterior, sa construiascasi sa lanseze noi functionalitati in doar cateva zile.

Despre Banca Transilvania

Banca Transilvania este cea mai mare banca din Romania si principalul finantator al economiei, acoperind toate segmentele de clienti si linii de business in sectorul financiar. Cu o poveste inceputa in urma cu aproape 30 de ani, are peste 19% cota de piata, 3,6 milioane de clienti, peste 9.000 de angajati, solutii de online banking si 500 de sedii in 180 de localitati. Este cel mai puternic bancar romanesc, cu un rating de AAA+, conform Brand Finance Banking (2022). Dincolo de banking, BT doreste sa aiba impact pozitiv in Romania, atat pentru oameni, cat si pentru business si mediu.

Despre FLOWX.AI

FLOWX.AI ajuta institutiile financiare sa lanseze si sa transforme in timp real aplicatii digitale strategice pentru a se adapta rapid nevoilor de piata si livra crestere sustenabila a businessului - reducand timpul si costul dezvoltarilor digitale cu pana la 90% si imbunatatind viata clientilor si a angajatilor.  Folosind suita FLOWX.AI, bancile, societatile de asigurari si companiile enterprise pot sa lanseze in doar cateva saptamani experiente digitale omnichannel care unifica si refolosesc sistemele existente, putand, ulterior, sa construiasca si lanseze noi functionalitati in doar cateva zile.Organizatiile mari sunt astazi captive limitarilor si fragmentarii sistemelor legacy si dependentei de tehnologii nisate - iar FLOWX.AI ofera o solutie enterprise revolutionara pentru a unifica si revitaliza sistemele existente si pentru a construi rapid, sustenabil si scalabil experiente digitale moderne pentru utilizatori si angajati. 

FLOWX.AI este folosita de companii mari si complexe din domeniul serviciilor financiare, precum Banca Transilvania, OTP Group, Vienna Insurance Group, precum si de companii din domeniul energiei si utilitatilor, precum OMV. Pentru mai multe informatii, puteti sa vizitati www.flowx.ai.

Contact pentru presă

comunicare@btrl.ro

Alte articole

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe
Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din e-mail.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT24

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT24

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.