Stiri

Pozitie oficiala BT - decizie instanta privind cazul unor clienti Volksbank Romania

Comunicat de presa2015-02-05
Pozitie oficiala BT - decizie instanta privind cazul unor clienti Volksbank Romania

Banca Transilvania a luat act de motivarea deciziei definitive a Curtii de Apel Bucuresti, prin care instanta a respins solicitarea unor clienti ai Volksbank Romania privind conversia creditelor din franci elvetieni in lei, la cursul istoric, de la data acordarii Imprumutului.

 

Impreuna cu echipa Volksbank Romania, BT lucreaza la oferta de conversie care sa ajute, prin alernativele sale, clientii Volksbank Romania care au luat credite in franci elvetieni, de exemplu, pentru achizitionarea unei locuinte pentru familie sau pentru nevoi personale. Lansarea ei este o prioritate pentru BT si va fi prezentata in momentul in care pachetul de actiuni al Volksbank Romania va trece in proprietatea Bancii Transilvania. Scopul ofertei este oferirea unei modalitati de reducere a expunerii totale fata de Grupul Financiar Banca Transilvania, precum si o reducere a ratelor lunare ale clientilor.

 

Prezentarea unor solutii alternative de conversie este considerata de Banca Transilvania o responsabilitate sociala, de ajutare a unor clienti ai Volksbank Romania, aflati in situatii dificile si nu este o obligatie contractuala sau derivata dintr-o decizie a instantelor de judecata.  

Categorii stiri

 

BT in Social Media

Contact pentru presa

0264 308028
*8028
(din retelele Telekom, Vodafone si Orange)