Start program de mentorat la Clujul Are Suflet. Se cauta voluntari care pot aduce culoare in viata adolescentilor

Stire cu suflet 2014-02-18

"Adauga culoare in viata unui adolescent" este cea mai noua campanie pe care fundatia Bancii Transilvania, Clujul Are Suflet, a initiat-o in acest an. Proiectul este o premiera pentru CAS, iar prin intermediul acestuia se cauta mentori, persoane voluntare care au ocazia, pana la finalul anului, sa sustina si sa indrume pe plan personal si profesional adolescenti de la Clujul Are Suflet, timp de 4 – 6 ore / luna.

 

Pentru alegerea mentorilor se va tine cont de aspecte precum: loc de munca, experienta profesionala, educatie si abilitati de comunicare. Detalii despre initiativa pot fi oferite de catre echipa fundatiei, la telefonul 0264.443.218 sau la sediul centrului de zi „Clujul Are Suflet”, aflat pe str. Gh. Doja (fosta Lupeni) nr.3, in Cluj-Napoca. CV-urile sunt asteptate pe urmatoarele adrese de email: andreea.luca@clujularesuflet.ro, ioana.ersen@clujularesuflet.ro.

 

15 adolescenti cu varsta intre 14 si 21 de ani, de la Clujul Are Suflet, care provin din familii monoparentale sau cu multi membri, din sistemul de protectie a copilului, au o relatie dificila cu partintii etc. au fost deja selectati pentru a face parte din acest program. Ei au nevoie de ajutorul mentorilor pentru cresterea stimei de sine, capacitatii de luare a deciziilor in alegerea carierei, comunicare, respectiv pentru dobandirea de competente intr-un anumit domeniu. 

 

Etapele programului sunt urmatoarele:

  1. Alegerea adolescentilor de la Clujul Are Suflet, care vor beneficia de mentorat – etapa realizata in ianuarie 2014
  2. Recrutarea mentorilor: pana la 28 februarie 2014
  3. Mentorat: martie – noiembrie 2014
  4. Evaluare finala: decembrie 2014

 

Clujul Are Suflet este cel mai mare proiect de implicare sociala al Bancii Transilvania. Prin intermediul acestuia 1.600 de tineri proveniti din familii cu situatie dificila sau din centre de plasament au fost ajutati sa aiba o viata mai buna, sa se realizeze in viata.