Surprizele BT & Napoca Rally Team pentru clientii bancii din Brasov

2014-03-21

In 19 si 20 martie a.c., clientii Sucursalei BT Brasov au avut parte de o surpriza pregatita de Banca Transilvanai si de Napoca Rally Team: Rally Taxi. Acestia au fost placut surprinsi sa fie condusi cu masina de raliu, de catre doi piloti ai Napoca Rally Academy, de la sediul sucursalei BT catre destinatiile dorite.

 

Tot in Brasov, BT & Napoca Rally Team desfasoara o campanie de sustinere a sigurantei rutiere. Clientii BT Brasov se pot inscrie pe acest site, pana in 25 martie, accesand www.bancatransilvania.ro/raliu, pentru a intra automat in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 20 de locuri la cursul de Defensive Driving, organizat de pilotii NRA. Cursul va avea loc in data de 29 martie, in Brasov. In 21 martie erau inscrise aproape 800 de persoane.

 

In Piata Sfatului din Brasov este expusa una dintre masinile cu care Napoca Rally Academy a castigat titlul de campioana europeana.

 

Banca Transilvania este partener al Napoca Rally Academy la Campionatul National de Raliuri, prima etapa din campionat fiind organizata in Brasov, 22 – 23 martie.