Cont Curent

Conturile tale curente deschise la Bancpost si soldurile aferente vor fi transferate la Banca Transilvania. Este vorba doar de acele conturi cu sold diferit de 0 (zero) la finalul anului sau cu cel puțin o tranzacție efectuată începând cu data de 01.01.2018.

Soldul conturilor tale va fi preluat conform situatiei din Bancpost de la sfarsitul anului 2018.

Noile conturi iti sunt oferite gratuit, fara taxe de mentenanta lunara/anuala, fiind supus aceluiași regim ca și conturile clienților existenți în BT.

Accesarea noilor conturi se poate face astfel:

  • In unitatile BT, la ghisee (incepand cu ianuarie 2019)
  • Prin BT24 Internet Banking/ Mobile Banking (incepand cu ianuarie 2019)

Daca ai card de debit care iti ofera accesul la conturile curente, te rugam sa consulti informatiile pregatite pentru tine in sectiunea carduri de debit, pentru a afla calendarul de migrare si de functionare a cardurilor BT.

Începând cu ianuarie 2019, poti accesa gratuit extrasele aferente conturilor curente utilizând umătoarele canale: Internet Banking, Mobile Banking dar și în cadrul unitaților BT (un extras gratuit pe lună).

Poti afla de acum care va fi noul tau IBAN la Banca Transilvania accesand instrumentul de echivalare IBANuri de pe pagina principala (sectiunea “Afla acum noul IBAN”)

Iti recomandam sa comunici din timp colaboratorilor tai, angajatorului si institutiilor care iti vireaza salarii, pensii, alocatii etc. numarul de cont Banca Transilvania pe care-l vei folosi incepand cu 3 ianuarie 2019.

Am pregatit pentru tine mai multe detalii despre conditiile de folosire a conturilor deschise la Banca Transilvania si costurile aferente operatiunilor derulate prin acestea, aici:

Call Center: 0800 800 881 sau 0264 30 80 50
btbancpost@btrl.ro