Credite

Conditiile imprumuturilor tale de la Bancpost vor fi aceleasi la Banca Transilvania

Incepand cu data de 28.12.2018, imprumuturile tale de la Bancpost vor fi transferate la Banca Transilvania

Cum va arata creditul tau la Banca Transilvania? Regasesti in continuare mai multe detalii:

  • Noul creditor in contractele de credit va fi Banca Transilvania, care preia toate drepturile si obligatiile asumate de Bancpost prin contractele semnate / angajamentele asumate. Practic, conditiile tale de creditare raman neschimbate! Toate sumele datorate in baza contractelor de credit, inclusiv ratele de credit scadente incepând cu 31.12.2018, le vei achita din contul curent pe care il vei avea deschis la Banca Transilvania. IBAN-ul contului curent de la BT il poti afla deja de pe pagina principala a acestui microsite dedicat clientilor Bancpost. Acesta este generat automat dupa introducerea IBAN-ului Bancpost.
  • Garantiile aferente creditelor contractate de la Bancpost se vor transfera in favoarea BT, cu pastrarea rangului de preferinta.
  • Formalitatile de publicitate si opozabilitatea garantiilor transferate catre BT (de exemplu: ipoteca pe disponibilitatile din contul curent, ipoteca pe soldurile conturilor, depozitele colaterale, ipotecile imobiliare) vor fi efectuate de catre BT, in cel mai scurt timp dupa data fuziunii, fara sa implice vreun cost pentru tine.
  • Dupa data de 31.12.2018, la expirarea politelor de asigurare asupra imobilelor aduse in garantie, noile polite vor fi incheiate in favoarea Bancii Transilvania, prin desemnarea acesteia drept beneficiar al eventualelor despagubiri.
  • Politele de asigurare emise de EUROLIFE atasate creditelor de la Bancpost, raman valabile in aceleasi conditii, plata acestora o vei efectuata din contul curent pe care il vei avea deschis la BT.

Plata ratelor & programul BT

  • Incepand cu data de 03.01.2018 te asteptam la Banca Transilvania! Pentru plata ratelor ai la dispozitie aproape 500 de sedii unitati sau, pentru ca este mult mai comod, te incurajam sa folosesti serviciile noastre de internet banking.
  • Ca urmare a transferarii datelor clientilor Bancpost la BT, in cazul in care scadenta creditului tau este în 31.12.2018, te rugam sa te asiguri ca sunt in cont disponibilitatile necesare pana cel mai tarziu in 28.12.2018.

Daca nu ai un imprumut luat, dar ai nevoie de resurse pentru planurile tale si doresti mai multe detalii despre oferta BT, te rugam sa vizitezi aceasta pagina.

Call Center: 0800 800 881 sau 0264 30 80 50
btbancpost@btrl.ro