Overdraft

Ai un overdraft la Bancpost si te intrebi ce se intampla cu el in contextul migrarii la Banca Transilvania? Iti oferim detaliile de care ai nevoie.

Contractul tau de overdraft (descoperit de cont) va trece la Banca Transilvania la aceeasi valoare a liniei de credit, cu acelasi tip de dobanda (variabila/fixa) si cu obligatiile de plata inregistrate in Bancpost la finalul anului 2018.

In cazul in care ai beneficiat de dobanda variabila te informam ca pe parcursul derulării creditului, nivelul dobânzii curente se poate schimba în funcție de evoluția indicelui de referință ROBOR la 3 luni. Dobânda va fi actualizată și modificată de către Banca Transilvania trimestrial, în funcţie de indicele monetar ROBOR în vigoare în ultima zi a trimestrului anterior (31 martie, 30 iunie, 30 septembrie și 31 decembrie) şi se aplică începând cu prima zi a noului trimestru.

Incepand cu ianuarie 2019 poti accesa gratuit extrasele aferente conturilor curente utilizand urmatoarele canale: internet banking, mobile banking si in cadrul unitatilor BT (un extras gratuit pe luna).

In cazul in care obisnuiai sa achiti sumele de plata in cadrul Postei Romane iti aducem la cunostinta ca incasarea ratelor Bancpost de catre Posta Romana inceteaza incepand cu data de 15.12.2018

Avantajele tale prin overdraftul de la Banca Transilvania:

  • contul in care este disponibil overdraftul este contul curent, pentru care nu se percep comisioane de administrare
  • in afara dobanzii, despre care gasiti informatii detaliate in scrisorea primita prin posta, BT nu percepe alte tipuri de comisioane aplicate creditului curent
Call Center: 0800 800 881 sau 0264 30 80 50
btbancpost@btrl.ro