Magánszemélyek Bankkártyák Betéti kártyák Visa Classic

Visa Classic

Mindennapjai kártyája.
Érintésmentes változatban is

Díj

0 lej

Pénznem

lej

Használat

belföldön és külföldön

ÉRINTÉSMENTES

Gyors és biztonságos tranzakciók

Mit kell tudnia

Visa ElectronMindennapjai kártyája. Előnyös és könnyen használható, kizárólag lejben. A Visa Classic megkönnyíti mind az online, mind pedig az offline fizetést bármire is lenne szüksége belföldön és külföldön egyaránt. A díj 0 minden ezzel a kártyával fizetett vásárlására.

 

Mire használhatja a Visa Classic kártyát:

 

Mennyibe kerül?

0 lej kártya kibocsátási díj és 0 lej éves kezelési költség. Ezenkívül az alábbi kedvezményeket biztosítjuk:

 

További részletekért tekintse meg a díjszabási listát.

 

Személyre szabott kártya

Van egy jól sikerült selfie-je, egy fényképe a barátokkal, a kedvenc állatával vagy időtöltésével?

Ezek közül valamelyik a kártyáját díszítheti. Vagy választhat a BT képtárából egy fényképet. Most Ön dönti el, hogy nézzen ki a kártyája! A BT kártya egyben az emlékek kártyája..

 

Visa Classic Contactless

A Visa Classic BT Contactless kártya a Visa Classic „testvére”. Mit tud többet? Nagyon gyorsan kifizetheti a 100 lejt nem meghaladó vásárlásait. Pontosan azért, mert az „érintésmentesség” azt jelenti, hogy nem kell PIN-kódot használni fizetéskor. Csak közelíteni kell a kártyát az érintésmentes olvasóhoz, és kész! Keresse az érintésmentes fizetés jelét az üzletekben, amely jelzi, hogy fizethet érintésmentesen.

 Visa Electron Contactless

A fizetés gyorsan és teljes biztonságban történik meg. A Visa Classic BT Contactless szokványos kártyaként is használható. Következésképpen használhatja az automatáknál, különböző más fizetésekkor vagy online vásárláskor. Az ilyen típusú kártya esetében 15 lej a kártya kibocsátási díja, de változatlanul 0 lej a kezelési költsége.

 

INFORMÁCIÓKAT TUDHAT MEG

Telefonon - Ha könnyebb telefonálni, mint számítógépen keresztül felvenni a kapcsolatot, kérjük, hívjon bennünket az alábbi két szám egyikén. A telefonos ügyfélszolgálati munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére.

 

Kiegészítő szolgáltatások

SMS Alert

SMS Alert

Az SMS Alert egy olyan alkalmazás, amely mindig tájékoztatja a kártyájával végzett ügyletekről, írott üzenetet küldve minden alkalommal a mobiltelefonjára.

Tájékoztatást kap nemcsak a kártyával végrehajtott fizetésekről, hanem a számlájára beérkező összegekről is.

 

 


 

BT24 Internet Banking

BT24 internetbank

Válassza a BT24 internetbankot, és bármikor szüksége van rá, hozzáférhet minden BT-s számlájához.

A BT24 Internetbank lehetővé teszi minden szükséges banki művelet végrehajtását, kényelmesen és gyorsan, otthonról vagy bárhonnan, ahol internetkapcsolattal rendelkezik.