Magánszemélyek Bankkártyák Vásárlási kártyák STAR Forte

STAR Forte - vásárlási kártya

Maximális összeg:

5000 EUR (egyenértéke lejben)

Pénznem:

lej

Hitelezési időszak:

5 év

Türelmi időszak:

akár 56 nap

Ismerje meg

Star

Az online és a hagyományos vásárláshoz egyaránt használható STAR Forte kártyát a bel- és külföldi kereskedőknél és készpénz-automatáknál egyaránt használhatja, szabadság ideje alatt vagy a barátokat látogatva.

KEDVEZMÉNYEK

*Az előnyök igénybevételéhez kérje, hogy egy Banca Transilvania kártyaleolvasónál (POS) fizethessen

 

Mit kell tudnia

A STAR Forte kártya összes előnyének kihasználása érdekében összegyűjtöttünk minden információt, amelyre szüksége lehet a havi kiadások jobb kezelése érdekében. Így pontosan látja, hogy mennyit költött, mennyit kell visszafizetnie az összegből, de – ami még fontosabb – mekkora összeg áll még rendelkezésére.

 

Miért?

A STAR Forte kártya minden alkalommal nyereséges, valahányszor vásárolsz, belföldön vagy külföldön. A STARr Forte kártyával történő fizetéskor a vásárlás értékének függvényében Ön Star pontokat kap, ezeket pedig pénzzé válthatja és szabadon felhasználhatja. Több vásárlás, több Star pont, még több vásárlás!

 

Több vásárlás, több STAR pont, még több vásárlás! STAR pontokká változik:

 

Minden STAR pont 1 lejt ér, és az így összegyűjtött összeg szabadon felhasználható a programban résztvevő partnerüzletekben.

 

Ezen kívül részletre is vásárolhat: akár 12 RÉSZLETRE, kamatmentesen és díjmentesen a STAR programban résztvevő partnerkereskedőknél történő vásárlások esetén

 

Mennyibe kerül?

A kártya kibocsátása DÍJMENTES

Évente 25 lej – a számla kezelési költsége

 

Ha mindig tudni szeretné, mennyi pénze van a STAR Forte kártyáján, azt tanácsoljuk, hogy vegye figyelembe az alábbi költségeket:

 

Íme egy példa:

Egy 10 000 lej értékű hitel esetén a teljes hiteldíj mutató (THM) a fent említett kamattal és 5 éves időtartamra évi 26,77 %. A THM kiszámításakor azt feltételeztük, hogy jóváhagyás után felveszi a Banca Transilvania automatájából a teljes 10 000 lej hitelkeretet, és ezután havonta fizeti a kamatot a teljes felvett hitelösszegre. A kölcsön teljes költsége 12 045 lej, mivel összeadtuk a teljes kamatot a hitelkártya fizetőeszközként való használatának költségeivel.

 

Információk

Telefonon - Ha könnyebb telefonálni, mint számítógépen igényelni a kártyát, kérünk, hívjon minket az alábbi két szám egyikén. A telefonos ügyfélszolgálati munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére.