Magánszemélyek Bankkártyák Vásárlási kártyák STAR Gold

STAR Gold - vásárlási kártya

MAXIMÁLIS ÖSSZEG

44 000 lej

PÉNZNEM

lej

HITELEZÉSI FUTAMIDŐ

5 év

TÜRELMI IDŐSZAK

akár 56 nap

Ismerje meg

Star

Ön, azaz a „gold” ügyfelünk számára, akit mindig is különleges státusának megfelelően kezelünk, létrehoztuk a STAR Gold kártyát, melyhez vonzó szolgáltatásokat kapcsoltunk. Ez egy VISA kártya, melyet vásárlásra és egyéb ügyletekre használhat mind belföldi, mind külföldi kereskedőknél, függetlenül attól, hogy hol tölti szabadidejét vagy hova utazik.

Ezt a kártyát bárhol gond nélkül használhatja: a beépített chipnek köszönhetően ez egy „smart card”; a chip helyettesíti a mágnescsíkot.

Mit kell tudnia

Ha a STAR Gold által kínált összes kedvezményt élvezni szeretné, először is ismerje meg, milyen előnyökben és kedvezményekben lesz része, ha ezt a kártyát választja:

 

Ezen felül a következőket kínáljuk Önnek:

Miért?

A STAR Gold kártya minden alkalommal nyereséges, valahányszor belföldön vagy külföldön vásárol. A vásárlás értékének függvényében Ön STAR pontokat kap, ezeket pedig pénzzé válthatja, majd szabadon felhasználhatja. Több vásárlás, több STAR pont, még több vásárlás!

 

STAR pontokká változik*:

 

Minden STAR pont 1 lejt ér, és az így összegyűjtött összeg szabadon felhasználható a programban résztvevő partnerüzletekben.

 

A STAR Gold kártyával egy további kedvezményben részesül, részletre is vásárolhat: akár 12 RÉSZLETRE, kamat- és díjmentesenSTAR programban résztvevő  partnerkereskedőknél.

*A kedvezmények igénybevételéhez kérje, hogy egy Transilvania Bank kártyaleolvasónál (POS) fizethessen

Mennyibe kerül?

Amikor a BT-től átveszi STAR Gold kártyáját, 100 lejt kell fizetnie, ez a kártya kibocsátási díja. Ezután évi 200 lej a számla kezelési díja. A kártyával lebonyolított ügyletek után fizetendő díjakat az alábbiakban részletezzük:

 

További részletekért tekintse meg a díjszabási listát.

 

Íme egy példa:

Egy 30 000 lej értékű hitel esetén a teljes hiteldíj mutató (THM) a fent említett kamattal és 5 éves futamidőre évi 27,29%. A THM kiszámításakor azt feltételeztük, hogy jóváhagyás után felveszi a Transilvania Bank ATM-jéből a teljes 30 000 lej hitelkeretet, és ezután havonta fizeti a kamatot a teljes felvett hitelösszegre. A kölcsön teljes költsége 36 799 lej. Ez az érték a teljes kamat és a hitelkártya fizetőeszközként való használatával járó költségek összege.

Információk

A STAR Gold kártyát rendkívül könnyen megkaphatja, ha teljesíti a következő követelményeket:

 

Telefonon - Ha könnyebb telefonálni, mint számítógépen igényelni a kártyát, kérjük, hívjon bennünket az alábbi két szám egyikén. A telefonos ügyfélszolgálati munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére.