Magánszemélyek Bankkártyák Vásárlási kártyák STAR Platinum

STAR Platinum - vásárlási kártya

MAXIMÁLIS ÖSSZEG

132 000 lej

PÉNZNEM

lej

HITELEZÉSI FUTAMIDŐ

5 év

TÜRELMI IDŐSZAK

akár 56 nap

Ismerje meg

Star

A BT által kibocsátott STAR Platinum az első Platinum kártya Romániában. Ez az egyik legexkluzívabb vásárlási kártya Romániában, mert luxusszolgáltatásokat, kizárólagosságot és előjogokat kínál.

Ez egy VISA kártya, amely online és hagyományos vásárlásra és fizetésre, illetve belföldi és külföldi ATM-eknél egyaránt használható.

Mit kell tudnia?

 

Ezen felül a következőket kínáljuk Önnek:

Miért?

A STAR Platinum kártyával STAR pontokat kap minden egyes vásárláskor, amelyek készpénzzé válthatók, és az így felgyűlt összegek tetszés szerint felhasználhatók. Minél többet vásárol, annál többet kap vissza!

 

Minden STAR pont 1 lejt ér, és az így összegyűjtött összeg szabadon felhasználható a programban résztvevő partnerüzletekben.

 

Ezen kívül a STAR Platinummal egy további kedvezményben is részesül, a részletre vásárlásban: akár 12 részletre, kamat- és díjmentesen a  STAR programban résztvevő partnerkereskedőknél.

*A kedvezmények igénybevételéhez kérje, hogy egy Transilvania Bank kártyaleolvasónál (POS) fizethessen

Mennyibe kerül?

A kártya kibocsátása DÍJMENTES

Évente 25 lej – a számla kezelési költsége

 

A kártya kibocsátási díja 350 lej, míg a számla éves kezelési díja 350 lej.

Ahhoz, hogy mindig naprakész kimutatása legyen az összes lebonyolított műveletről, a következő díjakkal kell számolnia:

 

További részletekért tekintse meg a díjszabási listát.

 

Íme egy példa: 

Egy 70 000 lej értékű hitel esetén a teljes hiteldíj mutató (THM) a fent említett kamattal és 5 éves futamidőre évi 27,17%. A THM kiszámításakor azt feltételeztük, hogy jóváhagyás után felveszi a Transilvania Bank ATM-jéből a teljes 70 000 lej hitelkeretet, és ezután havonta fizeti a kamatot a teljes felvett hitelösszegre. A kölcsön teljes költsége 85 399 lej, amit a teljes kamat és a hitelkártya fizetőeszközként való használatával járó költségek összeadásával kaptunk. 

 

Információk

A STAR Platinum kártyát rendkívül könnyen megkaphatja, ha:

 

Telefonon - Ha könnyebb telefonálni, mint számítógépen igényelni a kártyát, kérjük, hívjon bennünket az alábbi két szám egyikén. A telefonos ügyfélszolgálati munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére.