Magánszemélyek Folyószámla

Folyószámla...

és betéti kártya magánszemélyek számára

Számlanyitás és kezelés:

0 lej

Pénznem: lej vagy deviza

Betéti kártya: hozzá tartozik

BT24 Számlák:

0 lej

Ismerje meg

A Transilvania Banknál vezetett folyószámla az ön pénztárcája, függetlenül attól, hogy lejben, euróban vagy dollárban van a pénze. Bármikor hozzáférhet pénzéhez. És – hogy mindez még egyszerűbb legyen – a folyószámlához saját „hozzáférési kulcs” tartozik: egy Visa Classic betéti kártya.

 

Mire használható egy folyószámla, amelyhez kártya is tartozik?

 

Miért?

Könnyebben kezelheti a pénzét egy folyószámlával és a hozzátartozó Visa Classic kártyával, így Ön értékes időt takaríthat meg.

 

Ha pedig még több előnyre vágyik:

 

BT24 internetbank

Nem kell fölösleges utakat megtennie a banki műveletek (például fizetések, valutaátváltások, betétek lekötése, illetve felbontása/újrakötése) végrehajtásához, ha a BT24 internetbank szolgáltatást választja.

 

Mit kell tudnia

A folyószámla bármikor feltőlthető vagy keszpénz vehető fel róla, amikor szükséged van rá. De fizetheti erről a vásárlásait és számláit is. És nem utolsósorban a folyószámlára utalhatják fizetését vagy egyéb jellegű jövedelmeit.

 

Ezenkívül nem kell felkeresnie a bank kirendeltségeit ahhoz, hogy hozzáférjen a számlához, ha Visa Classic BT betéti kártyát is rendel, amelynek nincs sem kibocsátási költsége, sem egyéb díja készpénzfelvétel vagy vásárlás esetén.

 

Mennyibe kerül?

Szinte ingyen van!

 

Hogyan igényelhető?

Jöjjön a Transilvania Bankhoz! Csak a személyazonossági okiratára lesz szüksége.