Magánszemélyek Hitelek Ingatlanhitelek Ingatlan- és jelzáloghitelek

Ingatlan- és jelzáloghitelek

Kamat típusa:

változó a teljes
hitelezési futamidőre

Pénznem:

lej / euró

Hitelezési időszak:

30 év

Türelmi időszak:

akár 24 hónap
(lakásépítés)

Mit jelent az ingatlan- és jelzáloghitel a Transilvania Banknál?

Nem könnyű hitelt választani, de segítünk, hogy meghozd a legjobb döntést.

 

Ha a Banca Transilvania ingatlan- vagy jelzáloghitelét választja, az alábbi feltételeket ajánljuk:

- lejben felvett hitelek esetén, az előleg 20 %-a a lakhatási céllal vásárolt ingatlan értékének, első lakás vásárlása és 125 000 EUR-t (egyenértékét lejben) nem meghaladó hitel esetén

- euróban felvett, nem első lakás vásárlására felvett vagy 125 000 EUR-t (egyenértékét lejben) meghaladó hitel esetén az előleg minimum 25 %, a garancia és a hitel pénzneme függvényében

 

Mennyibe kerül?

* A kamat változó a 6 hónapos IRCC és EUROBOR6M referenciakamat függvényében, amelyet a referencia kamatláb és kamatfelár alkot, ahol a referencia kamatláb a IRCC és az EURIBOR mutatók 6 hónapos átlaga a lezárt negyedév utolsó napjára számolva.

 

További költségek:

Ha hitelt szeretne felvenni egy telek megvásárlására vagy álmai házának megépítésére, jöjjön a Transilvania Bankba tájékoztatásért a felszámított költségeket illetően.

 

Hogyan igényelhető

A BT ingatlan- és jelzáloghitel nyújtásának feltételei:

 

Milyen iratokra van szükség az ingatlan- és jelzáloghitelhez?

Bizonyos esetekben kiegészítő iratokra lehet szükség.

Ha egy 35 000 eurónál kisebb hitelt igényel egy épület korszerűsítésére, felújítására, megerősítésére vagy bővítésére, csak saját felelősségre nyújtott nyilatkozat szükséges a hitel összegének felhasználásáról.

A Banca Transilvania a jövedelmek széles körét számítja be a hitelbecsléskor (bérek, nyugdíjak, napidíjak, lakbérek, életjáradékok, osztalékok stb.). A Banca Transilvania tanácsadóitól minden szükséges információt megtudhat.