Vállalatok KKV Banki műveletek és tranzakciók Ingyenes első év számla

„Ingyenes első év” számla

12 hónap ingyen a vállalkozása számára

Számlanyitási díj:

nulla

Számlakezelési díj:

nulla

BT24 internetbank
előfizetés:

nulla

BT24 mobilbank
előfizetés:

nulla

Ismerje meg

Új vállalkozása van? Jöjjön a BT-hez!

 

Mi a Transilvánia Banknál megértjük Önt. Főleg azt tudjuk, hogy jól jönne a díjmentesség az új cégének. Mit szólna egy teljes évig tartó díjmentességhez? Létrehoztuk az „Ingyenes első év” számlát, amelyet a pályakezdő, de nagy tervekkel induló vállalkozóknak ajánlunk. Olyanoknak, mint Ön!

 

Támogatjuk vállalkozása kibontakoztatásában és megkíméljük a banki díjak és illetékek terhétől a cége tevékenységének első évében: 12 ingyenes hónap a fő banki műveletekre a vállalkozásának! Isten hozta a vállalkozók körében!

 

Mit kell tudnia?

Az „Ingyenes első év” számlával az alábbi díjmentességet biztosítjuk 12 hónapig:

 

Az „Ingyenes első év” számla termékünket a kevesebb mint 12 hónapja létrehozott KKV-nak szánjuk. A terméket igénybe veheti Transilvania Banknál történő számlanyitástól egészen a cég bejegyzéstől számított 1 éves évfordulójáig (a Cégbírósághoz történő bejegyzés alapján).

 

Nem tartoznak a kedvezményes csomaghoz a devizában lebonyolított műveletek, a készpénzfelvételi műveletek (lejben vagy devizában), valamint a Banca Transilvania székhelyen banki utalással végrehajtott fizetés vagy más, a fenti listában nem szereplő műveletek.

 

Szükséges iratok

Bizonyos esetekben kiegészítő okiratokra lehet szükség a számlanyitáshoz.

 

Töltse ki az online nyomtatványt, és egyik munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot tanácsadás és a vállalkozása számára legjobb megoldások megtalálása érdekében.