Vállalatok KKV Visa Business Silver vagy Gold hitelkártyák

Visa Business Silver vagy Gold hitelkártyák

MAXIMÁLIS ÖSSZEG

30 000 lej

PÉNZNEM

Lej

HITELEZÉSI FUTAMIDŐ

12 – 24 hónap

TÜRELMI IDŐSZAK

56 nap

Ismerje meg

Alakítsa STAR-rá vállalkozását a Transilvania Bank által kibocsátott Visa Business hitelkártyákkal. Két változat, a Silver és a Gold közül lehet választani, amelyek vállalkozása mindennapi vásárlásainak és kifizetéseinek egyszerű és biztonságos eszközei lesznek. Például teljesíthet velük egy apró kívánságot vagy szeszélyt, akár önmaga, akár szerettei számára.

Annak érdekében, hogy minél egyszerűbbé tegyünk mindent vállalkozása számára, a Transilvania Bank által kibocsátott Visa Business kártyák akár 24 hónapos futamidejű hitelkeretet bocsátanak rendelkezésére.

Ezenkívül valahányszor kereskedőktől vásárol a kártyával, nyer valamit. Céges vásárlás esetén a Visa Business Silver vagy Gold hitelkártyával történő fizetéskor a vásárlás értékének függvényében Ön STAR pontokat kap, ezeket pedig pénzzé válthatja, amit utólag más céges vásárlások alkalmával felhasználhat. 1 pont = 1 lej.

Kedvezmények

A STAR program előnyei

KEDVEZMÉNYEK A KERESKEDŐKNÉL

Fizesse céges vásárlásait a VISA Business Silver vagy VISA Business Gold hitelkártyával, és PONTOKAT kap vagy RÉSZLETEKBEN való kamatmentes fizetést választhat a STAR programban résztvevő kereskedőknél.

 

Minden egyes vásárláskor STAR PONTOKAT gyűjt. A pontok pénzösszegeknek felelnek meg (1 STAR pont = 1 lej), és ezeket az összegeket a partnerkereskedőknél történő vásárlások alkalmával felhasználhatja:

 

Ezen felül a STAR hűségpontokat a BT által más személynek kibocsátott STAR hitelkártyára is átutalhatja. További részletek a  STAR Business programról. 

 

CSATLAKOZZON A STAR BUSINESS PROGRAMHOZ

Csatlakozzon cégével a  STAR Business partnerhálózathoz, és kínálja fel ügyfeleinek azt a lehetőséget, hogy részletre, kamatmentesen vásároljanak vagy STAR pontokat gyűjtsenek, ha hagyományos vagy online üzletéből vásárolnak.

 

 

Miért legyen  STAR Business partner?

STAR Business partner szeretnék lenni

Mennyibe kerül?

A Visa Business Silver hitelkártya kibocsátási díja 0 lej, az éves kezelési díja pedig 50 lej. Illetve a Visa Business Gold hitelkártya kibocsátási díja 50 lej, az éves kezelési díja 100 lej.

 

Ezenkívül az alábbi kedvezményeket biztosítjuk: 

 

Tekintse meg alább az Ön kártyájára vonatkozó díjszabást: 

Hogyan igényelhető?

Hasznos információ

Amennyiben ATM-ből szeretne készpénzt felvenni, itt megtudhatja, melyek a készpénzfelvétel felső korlátai