Noutate

10 clienti BT Mic, parte din programul de accelerare Start Online, se reinventeaza si isi lanseaza azi afacerea online

26 iulie 2021

Zece clienti BT Mic au participat in noul program de accelerare destinat afacerilor mici initiat de BT Mic, iar azi isi lanseaza online afacerea. Programul este o noua etapa in parteneriatul de lunga durata dintre BT Mic si Facilitatea de Dezvoltare a Fondului European pentru Europa de Sud-Est (EFSE DF).

Detalii:

 

Declaratii:


Blogul BT Mic
 are o sectiune dedicata acestui program de accelerare, care cuprinde povestea fiecarui business sustinut si sfaturi practice din partea partenerilor Start Online by BT Mic.

 

Despre BT Mic

BT Mic este una dintre companiile Grupului Financiar Banca Transilvania, care completeaza rolul bancii de sustinere a oamenilor intreprinzatori. Se adreseaza firmelor cu cifra de afaceri anuala de pana la 1 milion de lei, din toate domeniile de activitate. Pana acum, BT Mic a sustinut peste 15.000 de afaceri mici sa creasca. Compania ofera mai mult decat finantare, prin promovarea clientilor pe Blogul BT Mic, cele mai recente initiative fiind Si eu sunt client BT Mic si Cumpara de la o afacere mica.

Despre EFSE

Facilitatea de Dezvoltare a Fondului European pentru Europa de Sud-Est (EFSE DF) a fost creata in 2006 pentru a sprijini obiectivul fondului de finantare a dezvoltarii. EFSE DF ofera asistenta tehnica personalizata, instruire si suport institutiilor, organizatiilor si persoanelor din sectorul financiar si din ecosistemul mai larg. Prin extinderea capacitatilor, deschiderea accesului la resurse, promovarea celor mai bune practici pentru finantare durabila si multe altele, EFSE DF multiplica impactul si extinderea fondului, creand conditii favorabile pentru ca antreprenoriatul durabil sa prospere. Pentru mai multe informatii despre Fondul European pentru Europa de Sud-Est, accesati: www.efse.lu.

 

Curs valutar spot

  Cumparare Vanzare Curs BNR
EUR 4.8970 4.9970 4.9488
Sucursala Baldo degli Ubaldi (+39) 06.8880.5262
(+39) 33.7142.6978
(+39) 33.8855.0649