Noutate

BT Capital Partners a intermediat un plasament privat de obligatiuni prin care SelfPay atrage 3 milioane de euro

15 iunie 2021

Zebrapay S.A., compania care opereaza reteaua de Statii de Plata SelfPay, a incheiat cu succes plasamentul privat de obligatiuni prin care a atras 3 milioane euro, cu scadenta in 2026, la o dobanda de 5,5%. SelfPay este primul business de fintech care listeaza obligatiuni pe piata AeRO a BVB.

BT Capital Partners (BTCP), divizia de investment banking si piete de capital a Grupului Financiar Banca Transilvania, a fost Intermediar si Consultant Autorizat. Echipa de proiect BTCP a fost formata din Daniela Secara (Director General), Nina Pirvu (Managing Director Investment Banking & Capital Markets), Bogdan Baldovin (Associate) si Serban Dumitrescu (Associate).

Obligatiunile vor fi listate pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare (SMT) de la Bursa de Valori Bucuresti. Urmatorul pas este pregatirea documentelor necesare pentru admiterea obligatiunilor la tranzactionare pe Sistemul Multilateral al Bursei de Valori Bucuresti. SelfPay isi propune ca prima zi de tranzactionare sa fie in aproximativ o luna, iar simbolul este PAY26E. Fondurile obtinute din listarea obligatiunilor vor fi folosite in special pentru dezvoltarea retelei de Statii de Plata la nivel national si international, mai intai in Italia, Spania, Franta si Irlanda.   

Declaratii:

 

Detaliile plasamentului:

 

###

 

Despre BT Capital Partners: Este divizia de investment banking si piete de capital a Grupului Financiar Banca Transilvania, este membru exclusiv in Romania al Oaklins, cea mai importanta alianta internationala de specialisti in fuziuni si achizitii  si cel mai mare broker de retail din piata de capital din Romania. BT Capital Partners ofera servicii de asistenta pentru atragerea de investitori prin piata de capital, servicii de brokeraj, consultanta pentru fuziuni si achizitii, structurarea schemelor de finantare complexe, cercetare de piata si consultanta pentru management strategic. www.btcapitalpartners.ro

Despre Zebrapay S.A.: Fondata in 2009, compania isi desfasoara activitatea in industria de self-service prin intermediul unei retele de Statii de Plata care ofera clientilor posibilitatea de a plaati o gama variata de produse si servicii (inclusiv cele mai uzuale, precum utilitati, televiziune, internet, telefonie, taxe si impozite), atat cu numerar, cat si prin metode de plata electronice. In prezent, SelfPay are cea mai mare retea de terminale de tip self-service din Romania, avand peste 5.700 de Statii de Plata, in peste 1.000 de localitati de pe intreg teritoriul tarii. Prin aceasta retea, compania pune la dispozitia clientilor sai peste 200 de servicii, precum: plata facturilor, rovinietei, intretinerii, taxei pentru eliberarea pasaportului, a permisului de conducere sau a certificatului de inmatriculare, reincarcarea electronica a cartelelor de telefon mobil, plata taxelor si impozitelor, plata serviciilor sau a produselor cumparate online etc. www.selfpay.ro

Curs valutar spot

  Cumparare Vanzare Curs BNR
EUR 4.8730 4.9730 4.9219
Sucursala Baldo degli Ubaldi (+39) 06.8880.5262
(+39) 33.7142.6978
(+39) 33.8855.0649