Noutate

Cardul STAR Forte, 100% online: poate fi obtinut in doar cateva minute prin BT Pay si folosit imediat la cumparaturi

17 septembrie 2021


Clientii Bancii Transilvania pot aplica online pentru cardul de cumparaturi STAR Forte, prin aplicatia BT Pay, ceea ce inseamna acces la bani si la card in aproximativ zece minute. Optiunea va fi disponibila clientilor gradual, in decurs de aproximativ o saptamana. Lansarea face parte din strategia bancii de a veni constant cu alternative de banking la distanta. 

Parte din programul de loialitate STAR al Bancii Transilvania, cardul STAR Forte vine cu urmatoarele beneficii pentru clienti: imprumut de pana la 25.000 de lei, cumparaturi in pana la 24 rate fara dobanda sau puncte de loialitate la peste 17.000 de comercianti, din mediul fizic si online.

Clientii vor primi cardul fizic la adresa dorita sau la o unitate BT, varianta digitala a acestuia avand avantajul ca poate fi folosita imediat, prin BT Pay. In BT Pay, clientii au la indemana toate informatiile despre STAR Forte: sold; numar de puncte STAR acumulate; datele cardului; numarul de rate care mai trebuie achitate; tranzactiile realizate, grupate pe categorii; obligatiile lunare de plata si oferte de la partenerii STAR, iar pentru platile online ei pot confirma tranzactia direct de pe telefon.

Cardul STAR Forte este destinat cetatenilor romani cu venituri salariale si care lucreaza de cel putin 3 luni la actualul angajator. Pentru fluxul online, banca ia in considerare categoria de venituri prin care poate oferi produsul cel mai rapid unui numar semnificativ de clienti, si anume salariul. In unitatile Bancii Transilvania pot aplica pentru STAR Forte persoane cu venituri mult mai variate - salarii, dividende, chirii, pensii etc.

“Avem ambitii mari in ceea ce priveste transformarea digitala a bancii. Planurile noastre au legatura mai ales cu transpunerea in mediul digital a majoritatii proceselor de originare de produse, asa incat clientii vor putea comanda online, inclusiv prin telefon, tot mai multe produse si servicii. Lansarea de azi este un nou pas prin care oferim clientilor mult mai multa convenienta, deschizand astfel si mai mult accesul la banking”, declara Gabriela Nistor, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania.

STAR Forte este primul card de credit al Bancii Transilvania, lansat in 2003. Peste 550.000 de carduri de credit are banca, in total, iar 1 din 2 carduri este folosit in format digital.

 

Curs valutar spot

  Cumparare Vanzare Curs BNR
EUR 4.8970 4.9970 4.9488
Sucursala Baldo degli Ubaldi (+39) 06.8880.5262
(+39) 33.7142.6978
(+39) 33.8855.0649