POS

Ce este POS?

E sansa ta de a le oferi clientilor tai inca o experienta placuta - comoditatea de a plati cu cardul. Dar si de a-ti reduce timpul si costurile asociate cu manipularea numerarului. In plus, deoarece clientii tai nu mai au restrictia de a plati doar cu banii detinuti in numerar, iti cresti si vanzarile.

POS-ul nostru este o solutie sigura, rapida, eficienta, moderna si foarte usor de pus in practica. In plus, toate terminalele noastre POS accepta tranzactii contactless. Indiferent daca sunt facute cu cardul, cu telefonul sau cu smartwatch-ul.

Astfel, clientii tai vor efectua rapid si sigur plati de pana la 100 lei, prin simpla apropiere a cardului de POS, fara a mai fi necesara tastarea codului PIN si/sau semnarea chitantei. 

Avantajele instalarii de POS

  • Instalarea POS-urilor este gratuita, costurile de achizitie si transport, precum si consumabilele si instalarea dispozitivelor POS sunt suportate de noi
  • Oferim instruire gratuita a personalului tau pentru folosirea dispozitivelor de plata cu cardul; -
  • Flexibilitate maxima prin instalarea rapida a terminalelor
  • Asistenta gratuita si non-stop in efectuarea tranzactiilor
  • Materialele de semnalizare a POS-ului sunt oferite gratuit

Tipuri de terminal

Poti alege dintre urmatoarele optiuni de terminal:

Terminal POS Fix

Interfata simpla de utilizat de angajatii tai, sunt ergonomice si sunt usor de amplasat pe orice tip de customer desk. Banii se deconteaza rapid in contul tau de la BT si ii poti accesa oricand prin mobile banking. Comunicatia GPRS (date mobile) este asigurata de BT pentru securitatea tranzactiilor.

Terminal POS Mobil

Perfect pentru afacerea ta in miscare. Se potriveste pentru baruri, restaurante, livrari, taxi sau orice activitate care presupune deplasarea acolo unde este clientul tau.Comunicatia GPRS (date mobile) este asigurata de BT pentru securitatea tranzactiilor.

Sistem de plata neasistat

Ideal pentru modelele de sisteme neasistate: vendomate de produse, parcometre sau transport public. Impreuna cu partenerii nostri de pe zona de terminale neasistate asiguram servicii de procesare a cardurilor cat si consultanta pe proiecte de dezvoltare infrastructura.

Cat te costa?

Vei plati un cost de 30 euro/luna. In cazul in care rulajul este mai mic de 1.500 euro, mai ai de platit un cost de 20 euro.

Daca esti interesat de un POS sau doresti mai multe informatii, te asteptam la noi in unitate sau ne poti contacta pentru detalii la numarul (+39) 06.8880.5276