E-commerce

Ce este eCommerce BT?

Stim ca vrei sa le oferi clientilor tai pe langa produse sau servicii de calitate, si o modalitate sigura si rapida de a plati pentru acestea.

De aceea, iti punem la dispozitie solutia eCommerce BT prin care clientii tau nu trebuie sa se deplaseze la magazin sau la hotel spre exemplu, pentru plata diverselor serivii sau produse, ci le pot plati linistiti online, de acasa.

Complet securizata și cu o interfata prietenoasa, oferi siguranta si confortul necesare clientilor tai atunci cand platesc cu cardul, asigurandu-ti, in acelasi timp, o rata de conversie optima a traficului la nivelul magazinului tau online.

Integrare plati cu cardul

Prin solutia eCommerce cu procesare tranzactii direct prin BT sau prin integratori, integram platile cu cardul online pentru majoritatea platformelor eCommerce.


Beneficii

  • Reduci costurile logistice generate in mod normal de un magazin clasic
  • Iti cresti volumul vanzarilor prin siguranta in platile online pe care o transmiti clientilor tai
  • Ai ocazia sa participi in campanii derulate de noi, in parteneriat cu VISA sau MasterCard, cu premii pentru tine si clientii tai
  • Puncte de loialitate la tranzactiile efectuate online pe site-ul comerciantilor inrolati in programul Star Card
  • Siguranta maxima - eBTpay foloseste tehnologia 3D Secure, promovata de Organizatiile Internationale de Carduri Visa si MasterCard pentru a minimiza riscul de fraude din comertul pe Internet
  • Tranzactiile derulate prin solutiile e-commerce oferite de BT sunt securizate 3D Secure cu parola

Cum functioneaza sistemul?

1. Magazinul online colecteaza informatiile despre client, livrare si metoda de plata

2. Clientul selecteaza „plata cu cardul”, fiind redirectionat in pagina securizata de plata

3. Dupa introducerea detaliilor cardului, clientul este directionat in pagina 3D Secure, unde va introduce parola primita prin SMS, pentru un plus de siguranta

4. Magazinul online primeste raspunsul despre plata efectuata si statusul acesteia Sunt acceptate la plata toate cardurile Visa (emise sub siglele Visa si Visa Electron) si MasterCard (emise sub siglele MasterCard si Maestro) care au drept de utilizare pe Internet.

Cat te costa?

Comisioane pentru tranzactii efectuate cu carduri emise in tari UE 

Procent comision

CARD VISA si VISA ELECTRON

Card de credit

Card de debit

 

€ intre 0,7-2,00 %

€ intre 0,7-1,50 %

CARD MASTERCARD

Card de credit 

Card de debit /prepagata

 

€ intre 0,7-2,00 %

€ intre 0,7-1,50 %

CARD MAESTRO

card de debit/prepagata


€ intre 0,7-1,50 %

Vreau solutia E-commerce

Inainte de a solicita eCommerce de la BT, te sfatuim sa consultii care sunt conditiile necesare pe care trebuie sa le iei in calcul. Ti le-am pregatit in romana aici, sau in italiana aici.

Pentru implementarea serviciului nostru de e-commerce trebuie sa detii un magazin online si sa ceri oferta pe care o  avem in sucursala  noastra sucursalele din Roma, Via Baldo degli Ubaldi nr 184B, cod postal/CAP: 00167 sau sunand la numarul 06 88805265. De asemenea, ne poti scrie la sucursalaitalia@bancatransilvania.it.