Pentru companii Agri Credit pentru achizitia de teren agricol

Credit pentru achizitia de teren agricol

Vezi detalii
Aplica ONLINE!

Valoarea creditului:

maxim 85% din investitie

Moneda:

Lei

Perioada de acordare:

maxim 10 ani

Destinatia:

teren agricol

Detalii credit

Destinatia acestui credit este achizitia de teren agricol. Suplimentar, banca poate acorda un credit pe termen scurt pentru acoperirea cheltuielilor notariale si a cheltuielilor pentru intabulare. 

Valoarea creditului nu poate depasi 85% din valoarea investitiei. Achizitia terenurilor se poate face in transe, pe masura negocierii cu proprietarii vanzatori. 

Durata maxima a creditului este de pana la 10 ani. 

Creditul este destinat persoanelor juridice care activeaza in domeniul agricol de cel putin 24 de luni, care exploateaza o suprafata de minim 100 ha si care doresc sa isi consolideze suprafetele cultivate prin achizitia unor suprafete deja arendate si/sau sa isi creasca suprafetele cultivate prin achizitia unor terenuri adiacente celor aflate deja in exploatare.

Valoarea creditului va fi corelata cu valoarea proiectului de investitii, gradul maxim de finantare fiind de 80-85% din valoarea proiectului.

 

Terenul achizitionat poate constitui garantie pentru creditul contractat, in masura in care este intabulat. Pot fi luate in garantie si alte imobile sau utilaje.

Fondul de Garantare a Creditului Rural poate sa garanteze pana la 50% din necesarul de garantii.

Aplica online

 

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta tot mai buna atunci cand il vizitezi. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu detaliile pe care le pot consulta aici.

0264 308028
*8028
(apelabil din orice retea nationala, fixa sau mobila)