Pentru companii Agri Credit pentru achizitia de utilaje si echipamente agricole

Creditul pentru achizitia de utilaje si echipamente agricole

Vezi detalii
Aplica ONLINE!

Valoarea creditului:

maxim 85% din investitie

Moneda:

Lei

Perioada de acordare:

maxim 7 ani

Destinatia:

utilaje si echipamente

Detalii credit

Creditul pentru achizitia de utilaje si echipamente agricole se adreseaza celor cu activitate in zootehnie si culturi vegetale si are ca destinatie achizitia de utilaje agricole pentru pregatirea terenului, insamantare, efectuarea de tratamente pentru intretinerea culturii, recoltare, precum si achizitia de echipamente pentru hranirea si adaparea animalelor, ventilatie si incalzire, sali de muls, tancuri de racire a laptelui etc.

 

Durata creditului este de pana la 7 ani. Se poate opta pentru un grafic de rambursare cu minim doua scadente, corelate cu perioada de recoltare/valorificare a productiilor. Bunul achizitionat poate constitui garantia creditului, daca acesta este nou, iar valoarea finantarii este de pana la 85% din valoarea inscrisa pe factura bunurilor cumparate.

 

Creditul se adreseaza fermelor care functioneaza de cel putin 24 de luni si care au in exploatare o suprafata de minim 100 ha, respectiv pentru fermele de animale: 50 de vaci pentru lapte, 1 000 porci/serie, peste 50 000 capete pasari de carne/serie sau 30 000 capete pasari pentru oua. Valoarea creditului va fi corelata cu valoarea proiectului de investitii, gradul maxim de finantare fiind de 80-85% din valoarea proiectului. Creditul se poate garanta cu bunul achizitionat sau/si cu alte garantii imobile, gajuri.

 

Aplica online

 

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta tot mai buna atunci cand il vizitezi. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu detaliile pe care le pot consulta aici.

0264 308028
*8028
(apelabil din orice retea nationala, fixa sau mobila)