Pentru companii Agri Creditul multianual pentru finantarea fermelor vegetale si zootehnice

Creditul multianual pentru finantarea fermelor vegetale si zootehnice

Vezi detalii
Aplica ONLINE!

Moneda:

Lei

Perioada de acordare:

maxim 24 luni

Destinatia:

inputuri,
furaje,
cheltuieli administrative

Detalii credit

Creditul este destinat pentru acoperirea necesarului de capital de lucru pentru: 

 

Creditul poate fi utilizat inclusiv pentru preluarea soldului creditelor pentru capital de lucru, contractate la alte banci.

 

Faptul ca acest credit se reinnoieste anual, fara o noua analiza si o noua instituire de garantii, determina reducerea costurilor anuale de finantare a fermierilor si permite acoperirea mai multor cicluri de productie.

 

Creditul se acorda persoanelor juridice care activeaza in domeniul agricol, in sectorul vegetal, cat si in zootehnie, si care au nevoie de capital de lucru pentru activitatea curenta.

 

Pot accesa finantarea fermierii care activeaza in domeniul agricol de cel putin 24 de luni si care exploateaza o suprafata de minim 100 ha, respectiv pentru fermele de animale: 50 de vaci pentru lapte, 1 000 porci/serie, peste 50 000 capete pasari de carne/serie sau 30 000 capete pasari pentru oua.

 

Aplica online

 

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta tot mai buna atunci cand il vizitezi. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu detaliile pe care le pot consulta aici.

0264 308028
*8028
(apelabil din orice retea nationala, fixa sau mobila)