Pentru companii Finantare rapida

Finantare rapida

Am dezvoltat o serie de solutii de finantare pentru creditarea ideilor bune de business.

Finantare rapida

Linia de credit fara garantii

Iti oferim capital de lucru sub forma unei linii de creditare pentru care nu sunt necesare garantii materiale. Ai astfel banii necesari pentru achizitia de materii prime sau marfuri, pentru plata furnizorilor sau pentru plata salariilor.

Vezi detalii

Linia de credit cu garantii

Linie de credit rapida garantata cu garantii materiale. Iti oferim 1.500.000 de lei, capital de lucru pentru afacerea ta, sub forma unei linii de creditare.

Vezi detalii

BT Mic - credite pentru afaceri mici

Prin BT Mic, acordam finantari antreprenorilor care au o cifra de afaceri anuala de pana la 1 milion de lei si o activitate economica de cel putin 3 luni. Fara avans.

Vezi detalii

Creditul instant

Creditul Instant iti asigura banii necesari pentru o plata urgenta.

Vezi detalii

Credit pentru nevoi nenominalizate, fara garantii

Iti oferim resursele necesare pentru desfasurarea activitatii afacerii tale sub forma unui credit de nevoi nenominalizate pentru care nu sunt necesare garantii materiale.

Vezi detalii

Credit pentru nevoi nenominalizate, cu garantii

Ai la dispozitie 1.500.000 de lei, capital de lucru sau resurse pentru investitiile pe care doresti sa le faci pentru afacerea ta, sub forma unui credit de nevoi nenominalizate.

Vezi detalii

Factoring rapid fara recurs

Aveti posibilitatea de a acoperi varfurile de plati ale companiei dumneavoastra prin produsele de creditare structurate.

Vezi detalii

Scontare 100%

Ai oportunitatea de a incasa in totalitate cecurile si biletele la ordin primite de la clientii tai, inainte de scadenta acestora. Vei avea astfel acces la resursele financiare necesare pentru cheltuelile de zi cu zi.

Vezi detalii

Visa Business Silver/ Visa Business Gold - Credit

Alege unul dintre cardurile de credit embosate, cu cont in lei si utilizare internationala.

Vezi detalii