Pentru companii Finantare rapida

Finantare rapida

Am dezvoltat o serie de solutii de finantare pentru creditarea ideilor bune de business.

VEZI OFERTA

Finantare rapida

Linia de credit negarantata

Iti oferim capital de lucru sub forma unei linii de creditare pentru care nu sunt necesare garantii materiale. Ai astfel banii necesari pentru achizitia de materii prime sau marfuri, pentru plata furnizorilor sau pentru plata salariilor.

Vezi detalii

Linia de credit garantata

Linie de credit rapida garantata cu garantii materiale. Iti oferim 1.500.000 de lei, capital de lucru pentru afacerea ta, sub forma unei linii de creditare.

Vezi detalii

Creditul instant

Creditul Instant iti asigura banii necesari pentru o plata urgenta.

Vezi detalii

Creditul cu rate negarantate

Iti oferim resursele necesare pentru desfasurarea activitatii afacerii tale sub forma unui credit de nevoi nenominalizate pentru care nu sunt necesare garantii materiale.

Vezi detalii

Creditul cu rate garantate

Ai la dispozitie 1.500.000 de lei, capital de lucru sau resurse pentru investitiile pe care doresti sa le faci pentru afacerea ta, sub forma unui credit de nevoi nenominalizate.

Vezi detalii

Factoring rapid fara recurs

Aveti posibilitatea de a acoperi varfurile de plati ale companiei dumneavoastra prin produsele de creditare structurate.

Vezi detalii

Scontare 100%

Ai oportunitatea de a incasa in totalitate cecurile si biletele la ordin primite de la clientii tai, inainte de scadenta acestora. Vei avea astfel acces la resursele financiare necesare pentru cheltuelile de zi cu zi.

Vezi detalii

Visa Business Silver/ Visa Business Gold - Credit

Alege unul dintre cardurile de credit embosate, cu cont in lei si utilizare internationala.

Vezi detalii

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta tot mai buna atunci cand il vizitezi. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu detaliile pe care le pot consulta aici.

0264 308028
*8028
(apelabil din orice retea nationala, fixa sau mobila)