Pentru companii Agri Credite bancare

Credite bancare

Credite APIA

Finantare temporara pana la incasarea subventiilor APIA, destinata atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice.

Vezi detalii

Credit culturi agricole

Creditul se acorda persoanelor juridice care activeaza in domeniul agricol, in sectorul vegetal cat si in zootehnie, si care au nevoie de capital de lucru pentru activitatea curenta.

Vezi detalii

Creditul Input

Acest credit se adreseaza clientilor cu activitate in sectorul vegetal, care au incheiate contracte de furnizare de inputuri cu furnizori, precum si contracte de preluare a recoltei cu acestia.

Vezi detalii

Credit pentru teren agricol

Destinatia acestui credit este achizitia de teren agricol. Suplimentar, banca poate acorda un credit pe termen scurt pentru acoperirea cheltuielilor notariale si a cheltuielilor pentru intabulare.

Vezi detalii

Credit pentru echipamente agricole

Creditul pentru achizitia de utilaje si echipamente agricole se adreseaza clientilor cu activitate in zootehnie si culturi vegetale si are ca destinatie achizitia de utilaje agricole.

Vezi detalii

Credit pentru spatii de depozitare si productie

Creditul se adreseaza persoanelor juridice care activeaza in domeniul agricol de cel putin 24 de luni, si care exploateaza o suprafata de minim 100 ha.

Vezi detalii