Pentru companii IMM Solutii digitale

IMM - Solutii digitale

Operatiuni bancare mai usor de accesat, oriunde ai fi. Mai putine drumuri la banca inseamna mai mult timp pentru afacerea ta.

Solutii digitale

NOU: Actualizare date online

In cazul in care compania ta si-a modificat date precum: denumire, domeniu de activitate, asociati, adresa sediului social sau alte date cu privire la aceasta, te rugam sa ne anunti actualizand online toate aceste informatii.

Vezi detalii

BT Visual Help

Ajutorul tau pentru accesul la informatii despre conturi si tranzactii, precum si despre administrarea digitala a cardurilor. In cazul in care nu esti un fan al vorbitului la telefon.

Vezi detalii

Bancomate multifunctionale

BT Express si BT Express Plus te ajuta sa depui numerar in lei sau valuta in orice cont curent, sa schimbi valuta cash, sa iti verifici banii din cont sau sa transferi bani prin BT Western Union. Si nu doar atat.

Vezi detalii

BT Web Factoring

Aplicatia de factoring a fost conceputa pentru clientii Banca Transilvania care au contracte active de factoring, pentru a facilita derularea operatiunilor efectuate in baza respectivului contract.

Vezi detalii

Solicita un credit online

Acum poti sa aplici online pentru un credit, oricand vrei tu. In acest fel, in momentul in care vii la banca cu actele companiei, contractul este aproape semnat.

Vezi detalii

BT24 Mobile Banking

BT24 Mobile Banking 

Ai acces la conturile companiei tale si la alte operatiuni bancare, oricand si de pe telefonul mobil.

Vezi detalii

Raul de la BT

Primul chatbot pentru antreprenori din Romania te ajuta cu informatii despre conturile, produsele si serviciile pe care firma ta le are la BT. Ii poti scrie non-stop pe WhatsApp, Facebook Messenger sau Skype.

Vezi detalii

BT24 Internet Banking

BT24 Internet Banking

Acces rapid si sigur cu ajutorul Internetului, la conturile firmei tale, operatiuni bancare si alte servicii. 

Vezi detalii

BT Store

Comunitatea care integreaza solutii digitale non-bancare, de care are nevoie un antreprenor, pentru afacerea lui.

Vezi detalii

CIP Online

Poti obtine usor, in maximum 30 de minute, informatii despre incidentele de plata, din ultimii 7 ani, ale titularilor de cont cu cecuri, cambii si bilete la ordin. 

Vezi detalii

E-commerce

Solutii eCommerce pentru shopul tau online: acceptarea la plata a cardurilor Visa/Mastercard si a platilor cu puncte de loialitate sau in rate fara dobanda, cu cardurile STAR.

Vezi detalii