Pentru companii IMM Solutii digitale Solutii non-bancare online

Solutii non-bancare
pentru afacerea ta

Ne-am gandit ca te-ar putea ajuta in perioada aceasta cateva dintre solutiile non-bancare ale partenerilor nostri.

Ebriza

Daca ai o afacere mica si vrei sa iti deschizi rapid un magazine online, cu plata in functie de vanzari, Ebriza iti permite intr-o ora sa incepi sa vinzi online produsele tale. Incerci gratuit solutia, fara sa investesti in infrastructura sau design.

AFLA MAI MULTE

 

Blugento

Pentru o solutie eCommerce ultra-performanta, construita pe platforma solida Magento, intr-un format SaaS (Software as a Service) incearca Blugento.

Se ocupa ei de la infrastructura tehnica, pana la hosting, update-uri de securitate si dezvoltare continua a platformei

AFLA MAI MULTE

 

REGnet

Prin REGnet.ro, beneficiezi de servicii online si la distanta privind Registrul Comertului. Astfel, ai posibilitatea de a infiinta sau modifica online o firma sau un PFA fara sa trebuiasca sa te deplasezi la Registrul Comertului ori la sediul nostru.

Serviciile online oferite de ei includ consultanta gratuita si acopera cele mai importante operatiuni: infiintare firma, infiintare PFA, schimbare sediu social / profesional, adaugare coduri CAEN, cesiune parti sociale, majorare capital social, schimbare administrator, prelungire dovada sediul social / secundar etc.

AFLA MAI MULTE

 

CFO App

Pentru ca e imposibil sa fii la curent cu toate modificarile fiscale si contabile, CFO App te ajuta sa afli toate implicatiile contabile si fiscale pentru tine sau compania ta. Aplicatia functioneaza ca un consultant fiscal online.

In functie de raspunsurile pe care le dai, aplicatia analizeaza 12.000 de articole de lege pentru a-ti da un raspuns complet.

AFLA MAI MULTE

 

Termene.ro

Poti sa verifici toti indicatorii relevanti pentru afacerea ta, de la cifra de afaceri, profitul, pierderile sau datoriile unei firme, pana la identitatea asociatilor si a administratorilor, plus istoricul lor in mediul de afaceri.

Afli cu cine faci afaceri si urmaresti evolutia unei companii: poti avea o imagine clara a situatiei financiare, primesti rapid informatii privind modificarile aduse unei firme si ai acces usor la dosarele firmelor trimise in judecata.

AFLA MAI MULTE

ThinkOut

In aplicatia ThinkOut ai acces imediat la indici si grafice relevante, usor de inteles, despre activitatea comerciala. Pe baza informatiilor din tranzactii, ThinkOut construieste predictii pentru urmatoarele 6 luni.

Poti personaliza structura planului de incasari si plati, modifica predictiile calculate de aplicatie si adauga altele noi. Pe masură ce o utilizezi, ThinkOut invata sa faca estimari tot mai precise.

AFLA MAI MULTE