Pentru companii IMM Operatiuni si tranzactii bancare IMM Contul Primul An Gratuit

Contul Primul An Gratuit
12 luni gratuite
pentru afacerea ta

Vezi detalii
Aplica ONLINE!

Comision deschidere

zero

Comision gestiune

zero

BT24 Internet Banking

abonament zero

BT24 Mobile Banking

abonament zero

Sa facem cunostinta

Fa primul pas cu incredere!

Ai firma noua si esti la inceput de drum? Bun venit in lumea antreprenorilor! Nu e usor, iti trebuie mult curaj, dar, cu incredere in fortele tale si cu sprijin din partea BT, o sa reusesti sa parcurgi tot drumul pe care ti l-ai imaginat pentru afacerea ta. Pas cu pas. Iar primul pas e foarte important, asa ca am creat contul Primul An Gratuit, destinat antreprenorilor aflati la inceput de drum, dar cu planuri mari. Asa, ca tine! 

 

Pentru inceput, ne-am gandit ca ti-ar prinde bine cateva gratuitati. Ce spui de gratuitati care dureaza un an intreg? Ca afacerea ta sa creasca intr-un an cat altele in zece, la Banca Transilvania esti scutit de comisioanele bancare in primul an de activitate al firmei tale. Poti beneficia de acest produs pe perioada cuprinsa intre deschiderea contului la Banca Transilvania si aniversarea a 12 luni de la infiintarea societatii (considerata ca fiind data inregistrarii la Registrul Comertului).

 

Operatiuni bancare gratuite

                                                                                                             

Din pachetul cu beneficii nu fac parte operatiunile in valuta, operatiunile de ridicare numerar (lei sau valuta), platile cu ordin de plata efectuate in unul dintre sediile Bancii Transilvania sau alte operatiuni care nu se regasesc in lista de mai sus.

Documente necesare

 

In anumite situatii, este posibil sa fie nevoie sa solicitam documente suplimentare, necesare deschiderii de cont

Completeaza formularul online si vei fi contactat in cel mai scurt timp pentru a primi consultanta necesara.

Aplica online

Finantare pentru afaceri mici

Daca ai nevoie de bani pentru afacerea ta aflata la inceput de drum, te asteptam la BT Mic. Poti lua credit dupa minim 3 luni de activitate si nu ai nevoie de avans. Vezi detalii

 

Ai vazut articolul de pe
Blogul BT ...

... despre motivele pentru care iubim IMM-urile si ce le putem oferi acestora?

Vezi detalii

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta tot mai buna atunci cand il vizitezi. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu detaliile pe care le pot consulta aici.

0264 308028
*8028
(apelabil din orice retea nationala, fixa sau mobila)