Pentru companii Start-up Conturi si operatiuni

Serviciile potrivite la momentul potrivit

Nu e usor sa intemeiezi o afacere noua, dar nici sa gestionezi una. De aceea suntem aici sa te ajutam, din prima etapa a afacerii tale.

Conturi si operatiuni

Contul Primul An Gratuit

Ai firma noua si esti la inceput de drum? Ca afacerea ta sa creasca intr-un an cat altele in zece, la Banca Transilvania esti scutit de comisioanele bancare in primul an de activitate al firmei tale. 

Vezi detalii

Carduri Business

Gestioneaza-ti banii intr-un mod eficient si sigur! Alege unul dintre cardurile de credit sau debit embosate, cu cont in lei si utilizare internationala sau un card care sa iti fie util in calatoriile de afaceri.

Vezi detalii

Cardul de masa BT

Ca angajator, esti intr-o continua cautare de solutii prin care sa economisesti timp si resurse pretioase. Vestea buna e ca, acum te poti bucura de un sistem modern si usor de plata a tichetelor de masa pe suport de hartie.

Vezi detalii

Ordine de plata cu cod de bare

Economiseste timp cu noile ordine de plata cu coduri de bare, pentru platile in lei sau valuta initiate la ghiseu.In plus, utilizarea acestor documente inteligente nu te costa absolut nimic.

Vezi detalii

Cecuri, bilete la ordin si cambii

Solicita online cecuri, bilete la ordin, cambii si ordine de ridicare numerar si nu te mai deplasa la banca pentru a face asta. E gratuit si disponibil 24 de ore din 24.

Vezi detalii

POS

Ofera-le clientilor tai inca o experienta placuta - comoditatea de a plati cu cardul. Iar tie, ofera-ti o reducere a timpului si a costurilor asociate cu manipularea numerarului, prin instalarea unui POS.

Vezi detalii