Pentru companii Start-up Conturi si operatiuni POS

POS

Ofera-le tot ce-i mai bun clientilor tai

Aplica ONLINE!

Ce este POS?

E sansa ta de a le oferi clientilor tai inca o experienta placuta - comoditatea de a plati cu cardul. Dar si de a-ti oferi tie o reducere a timpului si a costurilor asociate cu manipularea numerarului. In plus, deoarece clientii tai nu mai au restrictia de a plati doar cu banii detinuti in numerar, iti cresti si vanzarile.

POS-ul nostru este o solutie sigura, rapida, eficienta, moderna si foarte usor de pus in practica. In plus, prin noua tehnologie contactless se reduce timpul petrecut de catre clienti la casa. Astfel, clientii tai vor efectua rapid si sigur plati de pana la 100 lei, prin simpla apropiere a cardului de POS, fara a mai fi necesara tastarea codului PIN si/sau semnarea chitantei. 

 

Cateva cifre despre noi:

Avantaje

Programul STAR

Mai mult decat atat, poti sa-ti maximizezi vanzarile oferind clientilor tai posibilitatea de a plati in RATE fara dobanda atunci cand cumpara online din magazinul tau si de a castiga puncte de loialitate atunci cand acestia platesc cu cardul pe terminalul POS.

 

Vino cu firma ta in reteaua partenerilor STAR si bucura-te de numeroase avantaje pentru tine si pentru clientii tai. Simplu si fara batai de cap. 

De ce sa fii partener STAR?

Devenind partenerul nostru in programul STAR, oferi posibilitatea clientilor tai detinatori de Carduri STAR sa plateasca in RATE fara dobanda si in puncte de loialitate. Punctele pot fi folosite doar la magazinele partenere. Prin campaniile specifice derulate impreuna cu partenerii, BT directioneaza clientii posesori de carduri STAR catre locatiile tale!

 

STAR in cifre:

 

Vreau sa devin partener STAR

 

Informatii utile

Comisionul de procesare interbancara este un comision pe care banca acceptatoare (detinatoare de terminale fizice, POS sau virtuale, e-commerce) il plateste catre banca emitenta a cardului in cazul platilor efectuate cu cardul la terminalele bancii acceptatoare.   

In conformitate cu Regulamentul (UE) 2015/751 al Parlamentului European si al Consiliului din 29 aprilie 2015 privind comisioanele interbancare pentru tranzactiile de plata cu cardul, incepand cu data de 09.12.2015 comisionul de procesare interbancara pentru cardurile emise persoanelor fizice are o valoare maxima de 0.2% din valoarea tranzactiei pentru cardurile de debit, respectiv 0.3% din valoarea tranzactiei pentru cardurile de credit. Pentru cardurile comerciale, valoarea comisionului de procesare interbancara ramane neschimbata. Noile valori maximale ale comisionului interbancar se aplica doar pentru tranzactiile cu cardurile emise in interiorul spatiului UE.

 

Link-uri utile:

 

 

Completeaza formularul online, iar unul dintre colegii nostri te va contacta pentru a-ti oferi consultanta

si cele mai bune solutii pentru afacerea ta.

Vreau detalii