Pentru companii Start-up Finantare Credite POIIMM

BT sprijina investitiile
de tip Start-Up prin
pachetele de credite
POIIMM

APLICA ONLINE!

Sa facem cunostinta

Credite mai avantajoase pentru investitiile de tip start-up prin Programul Operational "Initiativa pentru IMM" (POIIMM).

Stim ca esti un antreprenor cu planuri mari, dar mai stim si ca te gandesti de doua ori inainte sa faci investitii in propria afacere sau intr-un start-up nou. Tocmai de aceea, la BT venim cu solutii in sprijinul tau.

 

Ce spui daca imprumuturile pe care le accesezi ar devenit de astazi mult mai avantajoase? Da, la BT facem totul posibil incercand mereu sa gasim solutii rentabile pentru tine astfel incat lucrurile sa functioneze cat mai eficient. In parteneriat cu Fondul European de Investitii, prin Programul Operational "Initiativa pentru IMM", start-up-ul tau beneficiaza de credite mult mai usor si in conditii mult mai bune, pentru ca tu sa fii cat mai aproape de indeplinirea obiectivelor propuse.

 

Avantaje

Practic, prin Programul Operational "Initiativa pentru IMM" beneficiezi de urmatoarele avantaje:

 

Pentru a putea obtine acest credit, asigura-te mai intai ca start-up-ul tau indeplineste urmatoarele conditii:

 

Tranzactiile garantate prin acest program beneficiaza de sprijinul Uniunii Europene Programul Operational "Initiativa pentru IMM", finantat de Uniunea Europeana prin FEDR si Horizon 2020 si de catre Fondul European de Investitii si Banca Europeana de Investitii.

programul Initiativa pentru IMM

Pentru detalii te asteptam in orice unitate BT sau ne gasesti la numerele de telefon 0264 30 8028 / *8028.