Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta tot mai buna atunci cand il vizitezi. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu detaliile pe care le pot consulta aici.

Pentru tine Carduri

Carduri

Dintre cardurile din portofelele romanilor, peste 2 milioane sunt de la banca noastra. In fiecare secunda, au loc 3 tranzactii cu cardurile BT.

VEZI OFERTA

Carduri de cumparaturi

Carduri de debit

 • Visa Electron

  Visa Electron

  Cardul tau de zi cu zi, Visa Electron de la BT te ajuta sa faci plati online si offline, atat in tara, cat si in strainatate. 

  Vezi detalii
 • MasterCard Mondo

  MasterCard Mondo

  Cardul de debit MasterCard Mondo se poate folosi la toate POS-urile si bancomatele din tara si din strainatate, precum si pentru cumparaturi online.

  Vezi detalii
 • MasterCard Gold Debit

  MasterCard Gold Debit

  Un card pe care il poti lua cu tine in concediu, MasterCard Gold Debit. Poti face cu el plati la POS-urile si bancomantele din Romania si din strainatate, dar si in online.

  Vezi detalii
 • MasterCard Direct

  MasterCard Direct

  Pentru ca iti place sa calatoresti ti-am pregatit MasterCard Direct, un card in euro. 

  Vezi detalii
 • BT - OmniPass

  BT - OmniPass

  MasterCard OmniPass este un card... tineresc din toate punctele de vedere. Te ajuta sa ai acces la banii din cont, este contactless si il poti folosi la shopping.

  Vezi detalii

STAR Student

  Utile

  Card personalizat cu poza

  Cardul Visa Electron si MasterCard Mondo pot fi personalizate cu poza dorita, fie din arhiva personala, fie din Galeria BT.

  Mai multe detalii

  Carduri contactless

  Contactless inseamna o plata cu cardul, in valoare de pana la 100 de lei, fara a fi necesar sa introduci PIN-ul. Banca noastra are 4 tipuri de carduri contactless. Mai rapid, dar la fel de sigur. 

  Mai multe detalii

  Facturel

  Vino cu facturile de utilitati la Facturel, automatul de plati, si se ocupa el de tot! Te asteapta in peste 400 de sedii BT si te ajuta sa platesti facturile la gaz, curent, apa, telefon, TV, Internet etc. 

  Mai multe detalii

  Facturi la ATM

  Ai de platit facturi urgent? Nicio problema! Le poti achita la bancomatele BT, non-stop.

  Mai multe detalii

  SMS Alert

  Cu SMS Alert esti mereu informat pe telefonul mobil despre statusul platilor cu cardul si despre alimentarea contului tau. Astfel, stii mereu care au fost ultimele plati, dar si cati bani mai ai in cont.

  Mai multe detalii
  0264 308028
  *8028
  (apelabil din orice retea nationala, fixa sau mobila)