Pentru tine Carduri

Carduri

3.51 din 5 stele - 138 voturi

Dintre cardurile din portofelele romanilor, peste 2 milioane sunt de la banca noastra. In fiecare secunda, au loc 3 tranzactii cu cardurile BT.

Carduri de credit

 • Star Forte

  Star Forte

  Creat pentru shopping, cardul de credit STAR Forte BT poate fi folosit pentru tranzactii la comerciantii si bancomatele din tara si din strainatate.

   

  Vezi detalii
 • Star Gold

  Star Gold

  Card cu servicii incluse, STAR Gold este pentru clientii cu statut aparte. Poate fi folosit atat in tara, cat si in strainatate.

  Vezi detalii
 • Star Platinum

  Star Platinum

  Shopping, servicii de lux, exclusivitati si privilegii - toate cu cardul STAR Platinum, unul dintre cele mai exclusiviste carduri din Romania.

  Vezi detalii
 • BT Flying Blue Classic

  BT Flying Blue Classic

  Pentru ca iti place sa calatoresti, cardul BT Flying Blue Classic vine cu o serie de beneficii, ca tu sa te bucuri de calatorii si de cumparaturi. Fiecare cumparatura facuta cu cardul iti aduce Mile Premiu in programul Flying Blue.

  Vezi detalii
 • BT Flying Blue Premium

  BT Flying Blue Premium

  Creat pentru persoanele care calatoresc, cardul BT Flying Blue Premium vine cu o serie de avantaje si servicii incluse. Aduni Mile Premium in programul Flying Blue la fiecare cumparatura. Bucura-te de orice calatorie și de fiecare data cand faci shopping. 

  Vezi detalii
 • MasterCard Forte pentru Medici

  MasterCard Forte pentru Medici

  Dedicat in exclusivitate medicilor din Romania, MasterCard Forte pentru Medici de la BT vine cu o asigurare inclusa.

  Vezi detalii
 • Visa Gold BT-Rotary

  Visa Gold BT-Rotary

  Datorita colaborarii dintre Banca Transilvania si Asociatia Rotary International District 2241, am creat Visa Gold BT-Rotary, primul card de credit premium destinat membrilor Rotary.

  Vezi detalii

Carduri de debit

 • Visa Electron

  Visa Electron

  Cardul tau de zi cu zi, Visa Electron de la BT te ajuta sa faci plati online si offline, atat in tara, cat si in strainatate. 

  Vezi detalii
 • MasterCard Mondo

  MasterCard Mondo

  Cardul de debit MasterCard Mondo se poate folosi la toate POS-urile si bancomatele din tara si din strainatate, precum si pentru cumparaturi online.

  Vezi detalii
 • MasterCard Gold Debit

  MasterCard Gold Debit

  Un card pe care il poti lua cu tine in concediu, MasterCard Gold Debit. Poti face cu el plati la POS-urile si bancomantele din Romania si din strainatate, dar si in online.

  Vezi detalii
 • MasterCard Direct

  MasterCard Direct

  Pentru ca iti place sa calatoresti ti-am pregatit MasterCard Direct, un card in euro. 

  Vezi detalii
 • BT - OmniPass

  BT - OmniPass

  MasterCard OmniPass este un card... tineresc din toate punctele de vedere. Te ajuta sa ai acces la banii din cont, este contactless si il poti folosi la shopping.

  Vezi detalii

STAR Student

  Utile

  Carduri contactless

  Contactless inseamna o plata cu cardul, in valoare de pana la 100 de lei, fara a fi necesar sa introduci PIN-ul. Banca noastra are 4 tipuri de carduri contactless. Mai rapid, dar la fel de sigur. 

  Mai multe detalii

  Facturel

  Vino cu facturile de utilitati la Facturel, automatul de plati, si se ocupa el de tot! Te asteapta in peste 400 de sedii BT si te ajuta sa platesti facturile la gaz, curent, apa, telefon, TV, Internet etc. 

  Mai multe detalii

  Facturi la ATM

  Ai de platit facturi urgent? Nicio problema! Le poti achita la bancomatele BT, non-stop.

  Mai multe detalii

  SMS Alert

  Cu SMS Alert esti mereu informat pe telefonul mobil despre statusul platilor cu cardul si despre alimentarea contului tau. Astfel, stii mereu care au fost ultimele plati, dar si cati bani mai ai in cont.

  Mai multe detalii
  0264 308028
  *8028
  (Telekom, Vodafone, Orange si reteaua fixa Telekom)