Pentru tine Carduri

Carduri

Dintre cardurile din portofelele romanilor, peste 2 milioane sunt de la banca noastra. In fiecare secunda, au loc 3 tranzactii cu cardurile BT.

VEZI OFERTA

Carduri de cumparaturi

Carduri de debit

 • Visa Electron

  Visa Electron

  Cardul tau de zi cu zi, Visa Electron de la BT te ajuta sa faci plati online si offline, atat in tara, cat si in strainatate. 

  Vezi detalii
 • MasterCard Mondo

  MasterCard Mondo

  Cardul de debit MasterCard Mondo se poate folosi la toate POS-urile si bancomatele din tara si din strainatate, precum si pentru cumparaturi online.

  Vezi detalii
 • MasterCard Gold Debit

  MasterCard Gold Debit

  Un card pe care il poti lua cu tine in concediu, MasterCard Gold Debit. Poti face cu el plati la POS-urile si bancomantele din Romania si din strainatate, dar si in online.

  Vezi detalii
 • MasterCard Direct

  MasterCard Direct

  Pentru ca iti place sa calatoresti ti-am pregatit MasterCard Direct, un card in euro. 

  Vezi detalii
 • BT - OmniPass

  BT - OmniPass

  MasterCard OmniPass este un card... tineresc din toate punctele de vedere. Te ajuta sa ai acces la banii din cont, este contactless si il poti folosi la shopping.

  Vezi detalii

STAR Student

  Utile

  Ceasul BT Contactless

  Cumparaturile merg ... ceas cu ceasul BT contactless. Cu ajutorul lui cumparaturile in tara sau in strainatate sunt mai rapide si ... mai la indemana ☺.

  Mai multe detalii

  Bratara BT Contactless

  Bratara contactless este un instrument alternativ de plata, care poate inlocui cardul la plata cumparaturilor. Aceasta ofera acces la contul curent in lei deschis la BT si posibilitatea de a plati contactless, in tara si in strainatate.

  Mai multe detalii

  Card personalizat cu poza

  Cardul Visa Electron si MasterCard Mondo pot fi personalizate cu poza dorita, fie din arhiva personala, fie din Galeria BT.

  Mai multe detalii

  SMS Alert

  Cu SMS Alert esti mereu informat pe telefonul mobil despre statusul platilor cu cardul si despre alimentarea contului tau. Astfel, stii mereu care au fost ultimele plati, dar si cati bani mai ai in cont.

  Mai multe detalii

  Ai vazut articolul de pe
  Blogul BT ...

  ... care iti detaliaza cele 15 operatiuni pe care le poti face telefonic, pentru cardul tau?

  Vezi detalii

  Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta tot mai buna atunci cand il vizitezi. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu detaliile pe care le pot consulta aici.

  0264 308028
  *8028
  (apelabil din orice retea nationala, fixa sau mobila)