Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta tot mai buna atunci cand il vizitezi. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu detaliile pe care le pot consulta aici.

Pentru tine Carduri Carduri de debit Visa Electron

Visa Electron

Cardul tau de zi cu zi
Inclusiv in varianta contactless

Vezi detaliiVreau card personalizat

Comision

0 lei

Moneda

lei

Utilizare

In tara si in strainatate

Contactless

Tranzactii rapide si sigure

Plati pe internet

Ce trebuie sa stii

Visa ElectronUn card de zi cu zi. Convenabil si usor de utilizat, exclusiv in lei. Visa Electron iti usureaza convenabil plata online si offline a tot ce ai nevoie, atat in tara, cat si in strainatate. Comisionul este 0 pentru toate cumparaturile tale platite cu acest card.

 

Ce poti face cu Visa Electron:

Cat te costa?

Ai 0 lei comision de emitere si 0 lei comision de administrare anuala. In plus, mai ai urmatoarele avantaje:

 

Pentru mai multe detalii, consulta lista de comisioane.

Card personalizat

Ai un selfie reusit, o poza cu prietenii, cu animalul preferat sau cu hobby-ul tau?

Una dintre aceste ipostaze poate fi poza de pe cardul tau. Sau poti alege una dintre imaginile din galeria BT. Acum poti sa decizi cum sa arate cardul tau! Cardul BT devine cardul cu amintiri.

Afla mai multe despre cardurile personalizate.

Visa Electron Contactless

Visa Electron BT Contactless este "fratele" cardului Visa Electron. Cu ce vine el in plus? Te ajuta sa platesti foarte repede cumparaturile de pana la 100 de lei. Tocmai deoarece "contactless" inseamna ca nu mai este nevoie de PIN atunci cand platesti ceva. Trebuie doar sa apropii cardul de aparatul contactless si ai terminat! Uita-te dupa acest semn in magazine si inseamna ca poti plati contactless.

 Visa Electron Contactless

Plata se efectueaza rapid si in deplina siguranta. Visa Electron BT Contactless functioneaza inclusiv ca un card standard. Prin urmare il poti folosi la bancomat, pentru diverse alte plati sau cumparaturi online. In cazul acestui tip de card, ai 15 lei comision de emitere, dar 0 lei comision de administrare.

Afla mai multe despre cardurile contactless.

Afla detalii

Telefonic – Daca telefonul iti este mai la indemana decat calculatorul sau laptopul, te rugam sa ne suni la unul dintre cele doua numere de mai jos. Colegii nostri din Call Center asteapta sa te ajute.

Servicii suplimentare

SMS Alert

SMS Alert

SMS Alert este o aplicatie prin care esti intotdeauna la curent cu tranzactiile asociate cardului tau, primind de fiecare data un mesaj scris pe telefonul tau mobil.

Vei primi informatii atat despre plati, cat si despre sumele care iti intra in contul atasat cardului tau.

Daca vrei sa ai si tu SMS Alert, click AICI

 


 

BT24 Internet Banking

BT24 Internet Banking

Alege BT24 Internet Banking si ai acces la toate conturile tale BT, oricand ai nevoie.

BT24 Internet Banking iti permite sa efectuezi toate operatiunile bancare de care ai nevoie, confortabil si rapid, de acasa sau de oriunde ai acces la internet.

Aplica pentru BT24 

Intrebari

0264 308028
*8028
(apelabil din orice retea nationala, fixa sau mobila)