Pentru tine Carduri Utile

Utile

Servicii ce te-ar putea interesa

VEZI OFERTA

Utile

Bratara Contactless

Bratara contactless este un instrument alternativ de plata, care poate inlocui cardul la plata cumparaturilor. Aceasta ofera acces la contul curent in lei deschis la BT si posibilitatea de a plati contactless, in tara si in strainatate.

Vezi detalii

Card personalizat cu poza

Cardul Visa Electron si MasterCard Mondo pot fi personalizate cu poza dorita, fie din arhiva personala, fie din Galeria BT.

Vezi detalii

Carduri contactless

Contactless inseamna o plata cu cardul, in valoare de pana la 100 de lei, fara a fi necesar sa introduci PIN-ul. Banca noastra are 4 tipuri de carduri contactless. Mai rapid, dar la fel de sigur. 

Vezi detalii

Facturi la ATM

Ai de platit facturi urgent? Nicio problema! Le poti achita la bancomatele BT, non-stop.

Vezi detalii

SMS Alert

Cu SMS Alert esti mereu informat pe telefonul mobil despre statusul platilor cu cardul si despre alimentarea contului tau. Astfel, stii mereu care au fost ultimele plati, dar si cati bani mai ai in cont.

Vezi detalii

Facturel

Vino cu facturile de utilitati la Facturel, automatul de plati, si se ocupa el de tot! Te asteapta in peste 400 de sedii BT si te ajuta sa platesti facturile la gaz, curent, apa, telefon, TV, Internet etc. 

Vezi detalii

Platile pe internet s-au modificat din 8 noiembrie!

Pentru un plus de siguranta, din 8 noiembrie, parola 3D Secure pentru plati pe internet a fost inlocuita
cu un cod unic, trimis prin SMS, pentru fiecare tranzactie.

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta tot mai buna atunci cand il vizitezi. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu detaliile pe care le pot consulta aici.

0264 308028
*8028
(apelabil din orice retea nationala, fixa sau mobila)