Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta tot mai buna atunci cand il vizitezi. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu detaliile pe care le pot consulta aici.

Pentru tine Credite Credite de consum Nevoi personale cu dobanda variabila

Credit nevoi personale Practic BT

Dobanda variabila

Vezi detaliiCalculator rate
Aplica ONLINE!
Genereaza alta imagine

Suma maxima

20.000 euro, echivalent in lei

Refinantare

0 comision analiza

Perioada de acordare

5 ani

Asigurare de viata

gratuita

Sa facem cunostinta

Afli pe loc suma pe care o primesti de la noi si fiind un credit de nevoi personale, nu trebuie sa ne spui care este destinatia imprumutului.

Pentru un imprumut de pana la 5.000 euro (echivalent in lei) te aspteptam fara adeverinta de venit.

Cat te costa?

Aici ai doua optiuni:

* Dobanda este variabila, in functie de indicii de referinta ROBOR 6M si EURIBOR 6M si este formata din marja si rata de referinta, unde rata de referinta reprezinta media indicelui ROBOR si EURIBOR la 6 luni, calculata pentru ultima zi lucratoare a trimestrului incheiat.

 

Ce alte costuri presupune acest imprumut?

 

Calculeaza-ti costurile

Pentru un credit in valoare de lei, contractat de un client fara virare venit intr-un cont BT, pe o perioada de luni, rata lunara este de 1.910 lei, DAE (Dobanda Anuala Efectiva) este 11,04%, iar suma totala pe care trebuie sa o plateasca respectivul client este de 114.789 lei.

Pentru un credit in valoare de lei, contractat de un client cu virarea salariului intr-un cont BT, pe o perioada de luni, rata lunara este de 1.866 lei, DAE (Dobanda Anuala Efectiva) este 9,89%, iar suma totala pe care trebuie sa o plateasca respectivul client este de 112.064 lei.

Cum il obtii?

Practic, pentru a obtine un credit Practic BT, trebuie sa indeplinesti urmatoarele:

De ce documente ai nevoie?

Pentru un imprumut de pana la 5.000 euro (echivalent in lei) te asteptam fara documente de venit daca realizezi venituri din salarii sau pensii (in anumite situatii banca poate solicita documente suplimentare).

Servicii suplimentare

BT24 Internet Banking

Alege BT24 Internet Banking si ai acces la toate conturile tale BT, oricand ai nevoie.
BT24 Internet Banking iti permite sa efectuezi toate operatiunile bancare de care ai nevoie, confortabil si rapid, de acasa sau de oriunde ai acces la internet.

Aplica pentru BT24 

0264 308028
*8028
(apelabil din orice retea nationala, fixa sau mobila)