Pentru tine Economii Depozite la termen Activ

Depozitul ACTIV

O combinatie interesanta intre un depozit clasic si fonduri de investitii

Vezi detalii

Perioada

1 luna

Costuri

zero de administrare

Suma minima

100 lei

Ce este Depozitul Activ?

Depozitul ACTIV este un produs de economisire in lei, cu dobanda fixa pe intreaga perioada de economisire, care combina caracteristicile unui depozit clasic in lei cu avantajele fondurilor de investitii administrate de BT Asset Management. Proportia acestui mix este de: 70% depozit si 30% unitati de fond.

Poate fi deschis pentru o luna, depunand o suma minima de 100 de lei. Iti reamintim ca veniturile din dobanzile depozitelor bancare se impoziteaza cu 16% (este impozitul pe venit si se retine si se vireaza automat de catre banca). Incepand cu anul 2017 pentru veniturile obtinute din dobanzi se calculeaza si 5,5% (ceea ce reprezinta CASS – contributia individuala la asigurarile sociale de sanatate si se plateste de client), conform legislatiei, incepand cu 1 ianuarie 2017 in baza deciziei emise de catre ANAF.

 

Ce avantaje ai?

Fireste ca, daca ai un astfel de produs, iti ofera destule avantaje. Iata-le:

 

Cat e dobanda?

PERIOADA    

DOBANDA / AN 

1 luna

0.50%

Optand si pentru unitati de fond, vei avea cu 0.25% in plus la dobanda depozitului bancar. Dupa prima prelungire a depozitului, dobanda va fi cea a depozitului clasic pe 1 luna.

 

Acte necesare

Asa cum te-am obisnuit, lucrurile la noi sunt chiar simple. Ai nevoie doar de actul de identitate.

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta tot mai buna atunci cand il vizitezi. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu detaliile pe care le pot consulta aici.

0264 308028
*8028
(apelabil din orice retea nationala, fixa sau mobila)